Liga Europa: Trei meciuri, un singur scor. Bilbao continuă să facă senzaţie

Athletic Bilbao a câştigat cu 4-2 la Schalke, în sferturile de finală ale Ligii Europa, şi este aproape calificată în semifinale. Până la finala de pe Naţional Arena bascii mai au practic un singur pas de făcut.

RomaniaTV.net
30 mart. 2012, 06:15
Liga Europa: Trei meciuri, un singur scor. Bilbao continuă să facă senzaţie

Ciprian Marica a fost doar rezervă pentru Schalke în meciul pe care echipa sa l-a pierdut pe teren propriu, cu surpriza plăcută a acestei primăveri de Europa League, Athletic Bilbao. După ce în optimi au eliminat pe Manchester United, bascii au produs un şoc şi în sferturi şi au câştigat cu 4-2 pe terenul lui Schalke 04.

Llorente a deschis scorul în minutul 20, Raul le-a dat speranţă nemţilor aducând Schalke în avanataj cu o dublă. Până la urmă tot spaniolii au plecat cu cele trei puncte: Llorente, la al doilea său gol , De Marcos şi Muniain au adus victoria.

În celelalte trei meciuri jucate joi seara s-a înregistrat acelaşi scor, 2-1 pentru gazde. Partidele respective sunt Atletico Madrid – Hannover, AZ Alkmaar – Valencia şi Sporting Lisabona – Metalist Harkov. Meciurile retur sunt programate pe 5 aprilie.