LIGA I. Viitorul – ASA Tg. Mureş 3-1. VEZI CLASAMENTUL

Viitorul a învins, duminică, pe ASA Tg. Mureș în etapa a 4-a din Liga I, scor 3-1. Golurile au fost marcate de Chițu, Coman și Purece, respectiv Ioniță.

14 aug. 2016, 20:06
LIGA I. Viitorul – ASA Tg. Mureş 3-1. VEZI CLASAMENTUL

Viitorul avut prima mare ocazie în minutul 19, când Stăncioiu a avut o intervenție remarcabilă la lansarea lui Gabi Iancu. Portarul lui ASA s-a evidențiat din nou după jumătate de oră de joc, când a boxat perfect o minge trimisă de Florinel Coman.

Viitorul a deschis scorul chiar înaintea pauzei. Chițu a reluat în poartă o minge venită de pe stânga de la Ganea, deși Marius Constantin a încercat să respingă din cădere.

Florinel Coman a marcat și el în minutul 64. Stăncioiu a ieșit din poartă în încercarea disperată de a-l opri pe Benzar, acesta a pasat și Coman a înscris primul său gol în Liga 1. Purece a mărit avantajul cu un sfert de oră înainte de final, când a fost găsit bine în careu și a trimis la colțul lung. În minutul 81, Alexandru Ioniță a stabilit scorul final. La ultima fază a meciului Nimely a ratat o lovitură de pedeapsă.

LIVE: VIITORUL – ASA 3-1 (VIDEO)

Chițu 43, Fl. Coman 64, Purece 75 / Ioniță 81

Viitorul: Buzbuchi – Benzar, Ţîru (Brandan 76′), Boli, Cr. Ganea – R. Marin, Nedelcu, Purece – Iancu (Filip 46′), Chiţu, Fl. Coman (Tchuimeni-Nimely 72′). Antrenor: Gheorghe Hagi.

ASA Tg. Mureş: Stăncioiu – G. Matei, M. Constantin, Cordoş, Mendy – Kuku (Feketics 67′), R. Costin – Belu (Candrea 52′), Ursu, Zicu – R. Surdu. Antrenor: Dan Alexa.

CLASAMENT