Lili Sandu a născut un băieţel de nota 10. Prima imagine cu bebeluşul FOTO

Lili Sandu a născut băiețelul mult dorit, după o sarcină care a venit ca un miracol, dat fiind verdictul dur al medicilor. În urma unei vizite la ginecolog, bruneta a aflat că șansele să rămână gravidă natural sunt aproape nule.

11 aug. 2020, 07:58
Lili Sandu a născut un băieţel de nota 10. Prima imagine cu bebeluşul FOTO

Lili Sandu a născut un băiețel perfect sănătos, care va primi numele Thomas Jay.

Lili Sandu şi Silviu Ţolu sunt despărţiţi dar împreună! Cum le-a afectat pandemia de coronavirus relaţia de cuplu

„Atunci când viața capătă un sens… Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 de grame m-au făcut sa trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire… Ii mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit! „, a scris Lili Sandu pe contul său de Facebook.

Vedeta a trecut prin clipe cumplite înainte să devină mamă, când medicii i-au spus că nu poate rămâne însărcinată cu iubitul ei, Silviu Țolu.

„Era o zi rece și înnorată de noiembrie – exact cum mă simțeam și eu atunci când am ieșit din clinică. Aveam atât de multe nedumeriri și întrebări: „De ce tocmai noi?”, „Există cumva un criteriu prin care sunt aleși cei care nu pot procreea natural?”, „De ce alții care nici măcar nu-și doresc să aibă un copil sunt binecuvântați și noi nu?”, „Doamne, cu ce am greșit?”. Eu, femeia puternică, femeia pe care cu greu o demoralizai, eu care trecusem prin atat de multe încercări și nu fusesem pusă la pamant, eram acum îngenunghiată, iar sufletul îmi plângea. Dar cu jumatate de glas in mijlocul acelei straduțe, în fața clinicii i-am spus lui Silviu: „Deci, avem o șansă!Analize peste analize, lacrimi si nedumerire … Cum tocmai la Silviu care are 28 de ani sa fie problema? Am trecut printr-un amalgam de stari și sentimente de la întrebările de genul: „- Posibil să fie nevoie de un donator, ați fi pregatiti?”, „- Cuuum? Cum naiba să mă întrebi așa ceva, cum să fim pregătiți sa creștem un copil care are o informație genetica a altui bărbat?? Cum oare ar putea Silviu trăi cu acest lucru?”. Eram dărâmată și cu toate astea undeva în sufletul meu nu-mi pierdusem speranta și încrederea in Dumnezeu. O bună prietenă îmi sugerase să citesc „Vindecarea Sufletului” scrisa de S.N.Lazarev și asta a fost pentru mine acel moment când am realizat puterea lui Dumnezeu.

Începusem sa ma rog si ma detașasem de toate gândurile, analizele, perpectivele pe care le aveam, agățându-mă doar de iubirea pentru Dumnezeu. Următoarele analize erau îmbucurătoare și deja trecusem la planificarea unei fertilizări în vitro care ne doream să aibă loc undeva prin februarie-martie și nu era nevoie de un donator”, s-a destăinuit, aczum ceva timp, Lili Sandu.

Lili Sandu îşi riscă iar sănătatea într-o emisiune TV, de dragul banilor. „Durerile sunt foarte mari!”

Eram atât de fericiți încât chiar dacă pe mine mă cam speria ideea și tot procesul acesta al FIV (injectii cu hormoni etc), speranța ca vom avea un copil era mai presus de orice frică. Cred că, cumva sentimentul asta de relaxare și încredere se datora și domnului doctor Andreas Vythoulkas, căruia îi vom fi recunoscatori toată viața”, mai spunea Lili Sandu.