Lili Sandu şi Silviu Ţolu sunt despărţiţi dar împreună! Cum le-a afectat pandemia de coronavirus relaţia de cuplu

Actriţa Lili Sandu şi Silviu Tolu sunt doi oameni care se iubesc, vor avea un copil împreună, locuiesc amândoi în Bucureşti, dar separat. El stă cu părinţii lui, ea cu mama ei, din cauza pandemiei de coronavirus. 

RomaniaTV.net
07 apr. 2020, 08:07
Lili Sandu şi Silviu Ţolu sunt despărţiţi dar împreună! Cum le-a afectat pandemia de coronavirus relaţia de cuplu

Silviu Ţolu a fost în perioada de carantină pentru 14 zile, imediat după ce s-a întors din Italia, însă a preferat să rămână la părinţii lui, pentru a nu-i provoca lui Lili sua mamei aesteia vreo problemă legată de sănătate, mai ales că Lili este şi însărcinată în cinci luni. 

Cei doi îndrăgostiţi se văd la câteva zile, atunci când merg la cumpărături, însă păstrează dinstanţa socială recomandată şi aşteaptă să treacă perioada aceasta grea pentru a fi din nou împreună. 

Criza mondială actuală a afectat toată populaţia, în special femeile însărcinate şi pe cele care au născut acum. Lili a venit cu o rugăminte pentru autorităţi pentru a lua în calcul şi un însoţitor pentru femeile care vin la controale sau chiar sunt internate pentru a naşte. 

„Experienţa poate fi traumatizantă pentru o mamă, şi rog să se poată face ceva, să se testeze persoanele însoţitoare pentru a nu fi singure.”, a declarat Lili la Măruţă.