Lili Sandu se mărită şi vrea copii. Surpriză de proporţii: cine este viitorul soţ!

Lili Sandu mărturisea că o sperie căsătoria și că acest lucru nu se află pe lista de priorități a ei și a iubitului său, Silviu Tolu. Însă acum s-a răzgândit şi se gândește serios să se lege și în acte de iubitul ei cu 12 ani mai mic și să-i facă un copil.

18 oct. 2018, 19:38
Lili Sandu se mărită şi vrea copii. Surpriză de proporţii: cine este viitorul soţ!

Lili Sandu susţine că Silviu Tolu i-a demonstrat că îi va fi alături pentru totdeauna, iar ea nu mai simte nevoie să-i pună la încercare statornicia.

„Suntem deja de trei ani împreună, nu cred că se mai pune problema testelor între noi. Deja ne dorim mai mult de la relația asta, ne gândim să ne întemeiem o familie, ne gândim la un copil. Nu am fost niciodată genul care să testeze bărbatul pe care îl are lângă”, a declarat vedeta pentru Libertatea.

Lili Sandu, 39 de ani, se consideră pregătită pentru a deveni mamă: „Nu am fost niciodată împotriva căsătoriei, doar că nu mi s-a părut o prioritate și acel act nu îl vedeam atât de important. Mi se pare normal ca momentul în care îți dorești să aduci un copil pe lume să existe o familie”.

Lili Sandu a fost JEFUITĂ! Clipe de coşmar pentru consurenta de la EXATLON

„Nu știu dacă actul acela pe care îl semnăm la primărie va fi neapărat o chestie extraordinară. Deocamdată, nu m-a cerut, dar noi vorbim deschis despre orice și nu neg faptul că am vorbit despre asta. Vreau să fie o surpriză totuși, nu vreau să vorbesc foarte mult despre el”, a mai spus Lili Sandu.