Lili Sandu și-a căutat alinarea în alcool, după ce s-a confruntat cu depresia postnatală: „Nu puteam să-mi controlez emoțiile”

Lili Sandu a devenit mamă în urmă cu 2 ani, la vârsta de 40 de ani, după un tratament medical, dar nimeni nu a pregătit-o pentru ce avea să urmeze.

04 iun. 2023, 10:12
Lili Sandu și-a căutat alinarea în alcool, după ce s-a confruntat cu depresia postnatală: „Nu puteam să-mi controlez emoțiile”
Cum a depășit Lili Sandu depresia postnatală

Lili Sandu a trecut printr-o perioadă de coșmar după naștere. După ce a reușit să devină mamă la vârsta de 40 de ani, vedeta spune că era conștientă că viața ei se va schimba radical după venirea pe lume a fiului ei. Însă, schimbările hormonale prin care a trecut, au împins-o pe aceasta într-o depresie cruntă. Ajunsese să se refugieze în alcool, pentru a scăpa de gândurile negre.

Citește și: Lili Sandu, aniversare cu emoții alături de iubitul ei în Istanbul: „Poate ne întoarcem trei!”. Motivul pentru care nu fac nuntă

„În cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine. Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc”, a spus Lili Sandu, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Citește și: Lili Sandu recunoaște că este dependentă de telefon: „Am stat și șase ore și jumătate într-o zi”

În plus, a încercat să ascundă cum se simte, iar pe rețelele sociale transmitea că viața ei decurge normal și totul este perfect.

„Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni. La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă. Mi-a fost foarte greu, comunitatea mea a reacționat și femeile mi-au dat putere. Și spuneam ‘Asta simt. Am anxietate. Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan. Nu mă recunosc’”, a mai spus Lili Sandu.

Acum, vedeta reușește să creeze o armonie între viața persoanlă și cea profesională, după ce a depășit cu brio provocările apărute după nașterea băiețelului ei.