Lili Sandu şi fiul ei, de urgenţă la spital: „Am trăit o traumă, la 1 dimineaţa”

Lili Sandu şi fiul ei au ajuns de urgenţă la spital, după ce micuțul Thomas Jay a făcut febră foarte mare. Vedeta le-a mărturisit internauților că a avut parte de momente de coșmar atunci când a observat că micuțul ei a început să aibă și frisoane.

30 dec. 2020, 19:56
Lili Sandu şi fiul ei, de urgenţă la spital: „Am trăit o traumă, la 1 dimineaţa”
Lili Sandu şi fiul ei au ajuns de urgenţă la spital, după ce micuțul Thomas Jay a făcut febră

Lili Sandu şi fiul ei, de urgenţă la spital. Vedeta a trecut printr-o sperietură de zile mari. Acum, este internată în spital alături de fiul său, care a avut nevoie de îngrijirile medicilor, potrivit mărturisirilor sale pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu o face praf pe Lili Sandu: „Sunteţi nişte false, sunteţi nişte amărâte care veniţi să minţiţi poporul cu televizorul”

Lili Sandu şi fiul ei, de urgenţă la spital

Ei bine, ce credeți? Suntem internați. Acest îngeraș a zis că mai bine să venim la spital și am ajuns la urgențe duminică noapte cu febră 40,4. Ideea este că s-a dovedit a fi o infecție urinară. Nu înțelegem cum, de ce. Suntem sub tratament cu antibiotice, sperăm ca mâine să plecăm și noi acasă. Febra a scăzut, în ultimele 24 de ore nu a mai avut.

Efectiv am trăit o traumă, la 1 dimineața am constatat că a început să aibă frisoane, febra creștea și nu se mai oprea, am încercat să fac împachetări acasă, dar degeaba. (…) Cred că cel mai bine, trecând prin asta, acum, la început, este să ajungi la spital.

Doar acolo poți să știi exact ce se întâmplă. Analizele de sânge au fost făcute imediat, s-a constat că este o infecție, a fost pus pe tratament. (…) Sunt prima care zice nu antibioticelor, încerc să tratez cât mai natural, dar în cazul acesta era singura opțiune. Nu este plăcut.”, a povestit Lili Sandu.

Lili Sandu, un botez restrâns

La eveniment au fost prezente puține persoane, doar apropiați ai cuplului, din cauza pandemiei. Toți cei prezenți au purtat mască de protecție, iar ceremonia s-a desfășurat în condiții de siguranță. Deși situația actuală a făcut ca lucrurile să fie puțin mai diferite, atmosfera a fost una specială și plină de emoții.

O poveste frumoasă devenită realitate! Doctorul care l-a adus pe lume pe Thomas Jay, alături de Carmen soția lui, sunt părinții spirituali ai puiului nostru”, a mai spus Lili Sandu