Lili Sandu, surpriză de proporții pentru românii din New York de 1 Decembrie. Chipul vedetei strălucește în celebrul Times Square într-o reclamă la vin românesc VIDEO

Lili Sandu și soțul ei Silviu Tolu au anunțat în cadrul emisiunii "La Măruță" că pregătesc o surpriză pentru românii din SUA. Cei doi promovează România într-o manieră extrem de inedită.

01 dec. 2021, 11:49
Lili Sandu, surpriză de proporții pentru românii din New York de 1 Decembrie. Chipul vedetei strălucește în celebrul Times Square într-o reclamă la vin românesc VIDEO

Lili Sandu și Silviu Tolu au fost invitați la emisiunea lui Măruță, unde au vorbit despre viața de familie și mai ales despre fiul lor Thomas. Cei doi au anunțat la momentul acela și o surpriză pentru românii din New York, de care vor avea parte chiar de 1 Decembrie.

Lili Sandu și soțul ei s-au ținut de cuvânt, iar de Ziua Națională, vedeta a postat pe contul de Instagram un clip în care cei doi pot fi văzuți într-o reclamă la vin românesc pe un panou luminat în celebra Times Square din New York.

Lili Sandu şi fiul ei, de urgenţă la spital: „Am trăit o traumă, la 1 dimineaţa”

Vedeta a scris în dreptul postării o urare către toți românii din țară și de peste hotare. Lili Sandu a mărturisit că petrece 1 Decembrie acasă, alături de familie și cu nelipsitul vin românesc.

„La mulți ani, România! 💙💛❤️
La mulți ani, dragi Romani de pretutindeni! Anul asta sărbătorim, măcar virtual, tocmai din inima New York ului, din Times Square, ciocnind alături de voi un pahar cu Vin Românesc, vin de acasă! 🍷”, a scris Lili Sandu Instagram.

Lili Sandu despre fiul Thomas: „N-am dormit un an și patru luni, dar nu mai contează”

Lili Sandu a vorbit și despre bucuriile și provocările pe care i le-a adus rolul de mamă.

„Este extrem de greu, dar pe cât de greu pe atât de minunat, în momentul în care vine și ne ia în brațe, mă gândesc că deși n-am dormit un an și patru luni, acum nu mai contează. E și sănătos e și vesel. E semi-cuminte are momentele lui de nebunie seamănă cu mama.

Lili Sandu, superbă la şase luni de sarcină. Vedeta s-a pozat în costum de baie
Are ochi  de un albastru spre verde. Seamănă mult cu Silviu și cu tatăl meu, eu mi-am dorit mult să am un copil care seamănă cu Silviu. Când merg cu el în parc arăt ca o bonă mexicană. Seamănă cu tatăl, poate atunci când vom merge la mare și se va bronza puțin va semăna și cu mama.

După Thomas vom lua o pauză de câțiva ani. Ne ajută bunicii, mai mult de opt luni am stat singuri. După care nu știam cum s-o chem mai repede pe mama în București. Înainte era mai ușor pentru că era mai mic, acum e mare vrea să sară de pe canapea, experimentează.”, a mai declarat Lili Sandu.