Liliana Şumudică, reacţie nervoasă după ce maşina i-a fost avariată de un şofer STB. Gestul neaşteptat al soţiei lui Marius Şumudică FOTO

Soţia antrenorului Marius Şumudică, campion al Ligii 1 cu Astra Giurgiu, a avut parte de un incident auto în traficul din capitală, ce a enervat-o la culme, asta după ce s-a trezit cu mașina avariată de un şofer de autobuz.

15 iun. 2022, 20:09

Liliana Şumudică a avut parte miercuri de un eveniment nefericit în traficul din capitală, aceasta găsindu-şi maşina avariată. Soţia lui Şumi şi-a parcat automobilul pe avarii, iar prietena ei a fost cea care s-a dat jos din mașină și a verificat oglinda pe partea dreaptă, înainte ca Liliana să coboare la rândul său pentru a discuta cu şoferul de autobuz responsabil de accident.

Deși s-a ales doar cu o zgârietură pe partea dreaptă a oglinzii, Liliana Șumudică a fost destul de nervoasă și a vorbit minute bune cu șoferul autobuzului pentru a ajunge la o înțelegere. După ce cei doi și-au încheiat socotelile, soția antrenorului a fost cea care s-a îndreptat spre casă alături de prietena ei, potrivit SpyNews.

Liliana Șumudică împreună cu prietena ei ajung acasă, iar soția antrenorului face un neașteptat în public. Liliana Șumudică este cea care își ridică rochia și îi arată prietenei sale că are ceva pe fese. Șoția antrenorului scoate din mașină baxurile de apă, iar mai apoi face poză la oglinda avariată și poartă o convorbire telefonică timp de câteva minute, fiind destul de nervoasă.

Citeşte şi: Detaliul bizar din ținuta lui Emmanuel Macron la întâlnirea cu Klaus Iohannis. Cu ce sacou „ciudat” a venit președintele Franței în România?! Explicația stilistului pentru rândul în plus de buzunare (FOTO) | EXCLUSIV