Şoc în sport. Soţia unui fotbalist celebru a murit fulgerător. Un copil de doi ani rămâne orfan

Lily, soția lui Ulises Davila (31 de ani), fost fotbalist la Chelsea și actualul căpitan al australienilor de la Macarthur, a decedat fulgerător duminică seara.

30 mai 2022, 21:18

O nouă tragedie loveşte sportul, Lily Davila, soția lui Ulises Davila (31 de ani), fost fotbalist la Chelsea și actualul căpitan al australienilor de la Macarthur, a decedat fulgerător.

Doliu în sportul românesc, a murit o legendă a fotbalului, Virgil Dridea
Tragicul anunț a fost făcut public de către clubul Macarthur FC luni dimineață. Ulises Davila și soția sa Lily au împreună un băiat de doi ani, Uli Jnr: ”Suntem întristați de auzul veștii că soția lui Ulises Davila, Lily, a decedat în această noapte. Clubul vrea să-și exprime sincerele condoleanțe lui Uli, Uli Jr și întregii familii în aceste clipe dificile”.

Potrivit presei internaționale, cauzele morții tinerei nu se cunosc deocamdată. Fotbalistul nu a dat niciun indiciu despre starea de sănătate a soției sale în ultima vreme. Mai mult, un individ activ de obicei pe rețelele sociale, Davila nu a mai postat nimic în ultimele două săptămâni.

Doliu uriaş în lumea filmului, Hopkins a făcut infarct
Cauzele morții tinerei nu se cunosc deocamdată. Fotbalistul nu a dat niciun indiciu despre starea de sănătate a soției sale în ultima vreme.

Mai mult, un individ activ de obicei pe rețelele sociale, Davila nu a mai postat nimic în ultimele două săptămâni.

Macarthur a terminat pe locul șapte pe clasamentul A-League, după ce a înregistrat nouă victorii în 26 de meciuri într-un sezon perturbat de accidentări și Covid-19.

Davila a semnat cu Macarthur pe un contract de trei ani în 2021, fiind căpitanul clubului în această vară.

Tânărul de 31 de ani a împărțit anterior medalia Johnny Warren, acordată celui mai bun jucător din A-League, cu Milos Ninkovic de la Sydney FC în 2020/21, în timp ce reprezenta Wellington Phoenix.