Doliu uriaş în lumea filmului, Hopkins a făcut infarct

Actorul Bo Hopkins, cunoscut pentru rolurile sale din "American Graffiti," "The Wild Bunch," și "Midnight Express", s-a stins din viață. Actorul american avea vârsta de 84 de ani.

30 mai 2022, 20:25
Doliu uriaş în lumea filmului, Hopkins a făcut infarct

Bo Hopkins s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Decesul actorului a venit ca urmare a problemelor de sănătate cu care se confrunta de ceva timp. Chiar la începutul acestei luni, Bo Hopkins a suferit un infarct. Celebrul actor a decedat la Spitalul Presbetarian Valley, în suburbia Van Nuys din Los Angeles, California.

Anunțul tragic a fost făcut de reprezentanții acestuia. Vestea i-a întristat pe fani, care au lăsat o mulțime de mesaje de condoleanțe.

Doliu în lumea artistică. A murit istoricul de teatru, Mariana Voicu
„Cu cea mai mare tristețe anunțăm că Bo a murit. Bo adora să primească mesaje de la fanii lui din întreaga lume și chiar dacă nu putea să răspundă la fiecare mail în ultimii ani, a apreciat să audă de la fiecare dintre voi.”, se arată în anunțul făcut pe website-ul actorului.

Născut William Mauldin Hopkins pe 2 februarie 1938, în Greenville, South Carolina, el a început să-și urmeze interesul pentru arte după ce a terminat armata, unde s-a înrolat la 16 ani.

A jucat la un teatru local înainte să plece la New York pentru o producție, după care a primit o bursă pentru școala de actorie din Desilu-Cahuenga Studios, în Hollywood. Hopkins a apărut pentru prima oară pe micile ecrane în 1966, într-un episod din „The Phyllis Diller Show.”

O celebră actriţă a pierdut lupta cu cancerul. Fanii şi familia sunt în doliu
În ‘69, a jucat rolul lui Crazy Lee în western-ul about a „The Wild Bunch”, fiind ales apoi și pentru producția „The Gateway”, în 1972, dar și în „The Killer Elite”, în 1975. De asemenea, este cunoscut pentru munca sa alături de Richard Dreyfuss și Harrison Ford în filmul „American Graffiti”.

Potrivit Fox News, Hopkins ar fi suferit un infarct la începutul acestei lunireportedly suffered a heart attack earlier this month. Soția lui, Sian Eleanor Green, a transmis pentru The Hollywood Reporter că actorul a murit la Spitalul Presbetarian Valley, în suburbia Van Nuys din Los Angeles, California. Hopkins a lăsat în urmă și doi copii, Matthew și Jane.

Citreşte şi:

Sorin Ovidiu Vîntu detonează bomba: „Foametea era prezisă de specialişti înainte de începerea războiului. Guvernul avea două lucruri de făcut. Nu le-a făcut şi a băgat România în criză”