Limba Soacrei, planta minune pe care e musai să o ai în casă. Este recomandată chiar şi de NASA

Limba Soacrei sau Sansevieria este o plantă originară din Africa de Vest, pe care cu toţii ar trebui să o avem în casă. Experţii NASA spun că aceasta purifică aerul pe care îl respirăm.

29 mai 2022, 11:02
Limba Soacrei, planta minune pe care e musai să o ai în casă. Este recomandată chiar şi de NASA
Limba Soacrei, planta minune pe care e musai să o ai în casă

Limba Soacrei, planta minune pe care e musai să o ai în casă. Cu siguranţă nu ştiai cât de multe beneficii îţi poate aduce această plantă.

Limba Soacrei, planta minune pe care e musai să o ai în casă. Cele mai tari trucuri

Această plantă este originară din Africa de Vest şi se mai numeşte şi „limba tigrului”, „coada tigrului” sau „limba vacii”. Reprezentanţii NASA spun că „Limba Soacrei” purifica aerul pe care îl respirăm. Pe lângă asta, planta previne şi acumularea de căldură. Dacă o udaţi noaptea, umiditatea pământului va face ca aerul care intră prin ferestre să aibă o temperatură mai plăcută, scrie stiridiaspora.ro. 

Citeşte şi Care este legătura dintre căpşuni şi cancer. Incredibil ce se întâmplă dacă mănânci aceste fructe

De asemenea, această plantă face minuni pentru părul tău, datorită conţinutului bogat în aminoacizi, calciu, magneziu, vitamina C și biotină.

Ca să ai un păr sănătos şi mătăsos tot ce trebuie să faci este să amesteci frunza plantei cu un litru de apă, apoi să pulverizezi pe păr. La final clătiţi cu multă apă rece.

Foloseşte acest truc de trei ori pe săptămână. Rezultatele se vor vedea cam într-o lună. Vei observa că părul tău a crescut mai mult decât de obicei, este mai sănătos şi mult mai strălucitor.

Citeşte şi Pericolul ascuns în înghețată. Unul dintre ingrediente poate duce la apariţia unor probleme grave de sănătate