Limuzină în flăcări în California: O tânără proaspăt căsătorită şi alte patru femei au ARS DE VII

Imagini cutremurătoare surprinse de un cameraman amator cu limuzina în flăcări de pe un pod din San Francisco. În tragedie au murit o tânără care tocmai se căsătorise şi patru dintre prietenele ei.

RomaniaTV.net
07 mai 2013, 14:48
Limuzină în flăcări în California: O tânără proaspăt căsătorită şi alte patru femei au ARS DE VII

Tragedia a avut loc sâmbătă noaptea, când grupul de prietene se îndrepta spre o petrecere. În limuzină se aflau 10 persoane: şoferul şi 9 femei. Doar cinci persoane au reuşit să scape. Şoferul susţine că flăcările erau prea mari şi că nu se putea face nimic.

„Maşina a fost cuprinsă complet de flăcări. Flăcările erau prea mari. S-a întâmplat prea repede”, a povestit şoferul limuzinei.

Una dintre supravieţuitoare îl acuză însă că nu a lăsat-o să-şi salveze prietenele.

„Am spus că trebuie să mă întorc. Trebuie să mă întorc şi să le salvez, dar bărbatul mi-a spus că nu mai pot să mă duc înapoi. Nu a făcut nimic. I-am spus să deschidă uşile şi nu a făcut nimic”, spune revoltată una dintre femeile supravieţuitoare.

Autorităţile încearcă acum să afle ce a provocat incendiul. Martorii au povestit că înainte ca maşina să ia foc a început să iasă fum de la cauciucurile din spate. Totodată, poliţiştii încearcă să afle de ce nu au putut să fie salvate cele cinci femei.