Linia continuă de pe carosabil, trasată peste o pisică moartă în Dolj

În localitatea doljeană Calopăr, angajații de la drumuri și poduri au trasat linia de marcaj peste cadavrul unei pisici. 

RomaniaTV.net
31 iul. 2020, 16:49

În fotografiile postate pe Facebook se poate observa cum angajații de la drumuri au trasat linia continuă de pe mijlocul carosabilului peste cadavrul unei pisici. Imaginile revoltătoare, care denotă lipsa completă de interes a celor de la DRDP Dolj, au stârnit numeroase reacții negative:

„Câtă realitate românească tristă este în această fotografie din Dolj? Câtă nepăsare, câtă lipsă de umanitate și profesionalism deopotrivă, câtă durere?
Cum să ne mai mirăm câte sute de animale mor zilnic, pe șoselele din România, când Direcția de Drumuri (DRDP) pur și simplu trage un marcaj peste o pisică moartă tot din cauza lipsei lor de competență și de empatie?
Cât de greu le-ar fi domnilor de la DRDP să facă drumuri suficient de inteligent construite (sau îngrădite) astfel încât să nu se mai transforme în cimitir pentru animale? Făcând-o, nici nu ar mai fi nevoiți să se gândească ce fac cu animalele moarte din drum și, poate, a reuși să nu treacă cu vopseaua peste ele, după ce tot din cauza lor fuseseră lovite și de mașină?”, este postarea Adăpostului Speranţa, care a preluat imaginile. 

loading...
Partenerii noștri