Linkin Park vrea 453 de grame de alune şi curcan prăjit. Vezi alte cerinţe bizare

Trupa Linkin Park va cânta pentru prima oară în România pe 6 iunie la Romexpo Bucureşti. Pentru eveniment organizatorii trebuie să asigure formaţiei o serie întreagă de cerinţe bio. Printre acestea se numără foarte multe fructe, gemuri, ceaiuri şi iaurturi, potrivit cancan.ro.

RomaniaTV.net
16 mai 2012, 17:15
Linkin Park vrea 453 de grame de alune şi curcan prăjit. Vezi alte cerinţe bizare

Membrii celebrei trupe, Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Phoenix, Joe Hahn, Rob Bourdon, le-au spus din start organizatorilor că nu vor alcool în backstage, ci doar sucuri, ceaiuri, cafea şi lapte pentru cafea. Se pare că aceştia sunt înebuniţi după sucurile proaspete. De altfel, ei au cerut să aibă în backstage o mulţime de fructe şi legume, precum morcovi, spanac, ţelină, sfeclă, mere, pere, portocale şi piersici, precum şi un storcător pentru toate acestea.

De asemenea, trupa a cerut ca în dressing room să nu existe ceapă sau mâncăruri cu mirosuri tari. Cei şase au mai cerut mai multe baxuri de suc, miere, sosuri pentru chipsuri, precum şi o pungă de 453 de grame de alune. De asemenea, ei au mai cerut şi curcan prăjit, jambon, şvaiţer şi brânză de soia ambalate în pungi resigilabile, precum şi salată iceberg.