Lino Golden și Delia de la Power Couple s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

Lino Golden și Delia de la Power Couple s-au căsătorit. După o relație de aproximativ doi ani, artistul și-a dus iubita în fața ofițerului de la Starea Civilă, acolo unde au rostit cel mai sincer ”DA” din viața lor. Cei doi s-au cununat civil, iar la eveniment au luat parte cele mai dragi persoane din viața lor – familia și cei mai buni prieteni.

20 apr. 2024, 09:00
Lino Golden și Delia de la Power Couple s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

Lino Golden și Delia de la Power Couple s-au căsătorit. Chiar dacă evenimentul era planificat de mai mult timp, nimeni din anturajul proaspeților miri nu a suflat o vorbă. Prin urmare, fanii au fost luați prin surprindere de imaginile postate de cei doi. Apropiații au fost cei care au publicat primele fotografii.

Citește și: Delia, logodnica lui Lino Golden, recunoaște că îi controlează telefonul artistului: „Știu că e greșit la mine că fac chestia asta”

Lino Golden și Delia de la Power Couple s-au căsătorit

Artistul și Delia au adoptat un stil vestimentar simplu, dar foarte elegant. Culorile alb și negru par să fie tot timpul o combinație rafinată. Lino a purtat o ținută all black – costum negru, cămașă neagră și adidași negri, iar Delia a ales să poarte o rochie albă cu umeri goi și o pereche de pantofi albi. Vizibil fericiți, dar și emoționați, la ieșirea din Stare Civilă, cei doi miri au fost așteptați de cei dragi.

Lino Golden și-a cerut iubita în căsătorie chiar de ziua lui de naștere, în toamna anului trecut, atunci când a împlinit 26 de ani, după un an de relație.

În urmă cu doar 3 luni, artistul mărturisea că nu au de gând să aștepte prea mult până la oficializarea relației, iar marele eveniment va avea loc anul acesta, așa cum s-a și întâmplat.

Am descoperit că eu conduc relația asta de fapt când vine vorba de presiune și chestii la înălțime, cu apă, cu insecte, chestii mai periculoase. Dar pot să spun că el are ultimul cuvânt. Mi-a fost greu să accept faptul că este destul de critic, însă are o critică constructivă, dar mi-a fost greu să mă obișnuiesc cu asta. La el cel mai mult îmi place că este foarte atent la mine, adică ține cont de fiecare detaliu pe care i-l spun”, a mărturisit Delia.