Lionel Messi, clip de 18 milioane de vizualizări în 16 ore. Ce face starul de la Barcelona cu cei trei copii ai săi VIDEO

Lionel Messi a revenit din vacanță și a postat un clip care a devenit viral pe rețelele de socializare. A strâns peste 7 milioane de vizualizări într-o oră şi a ajuns, după 16 ore, la 18 milioane de vizualizări!

29 iul. 2021, 12:46
Lionel Messi, clip de 18 milioane de vizualizări în 16 ore. Ce face starul de la Barcelona cu cei trei copii ai săi VIDEO

Lionel Messi, clip de 18 milioane de vizualizări în 16 ore. Starul de la Barcelona apare schimbând niște pase cu cei trei copii ai săi, Thiago, Mateo și Ciro, pe un gazon superb, unde se vede în plan secund un port cu niște yachturi scumpe. Din imagini se vede că puștii par să-i calce pe urme în ceea ce privește talentul.

Lionel Messi, clip de 18 milioane de vizualizări în 16 ore

Lionel Messi şi Antonela Roccuzzo formează unul dintre cel emai solide cupluri din lumea fotbalului. Cei doi au împreună trei copii: Thiago (născut pe 2 noiembrie 2012), Mateo (născut pe 11 septembrie 2015) și Ciro (născut pe 10 martie 2018).

Leo Messi, anunţ bombă! Scapă de acuzaţiile de spălare de bani şi dă o veste excelentă fanilor Barcelonei

Lionel Messi încă nu a semnat noul contract cu FC Barcelona. Precedentul acord i-a expirat pe 30 iunie, iar presa spaniolă susține că atacantul argentinian de 34 de ani a negociat altul, în care a acceptat ca salariul să-i fie redus cu mai mult de jumătate, pentru a ajuta clubul să treacă peste criza provocată de pandemia de coronavirus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)