Lionel Messi, prezentat oficial la PSG. Primele declaraţii de la arena „Parc des Princes” LIVE VIDEO

ionel Messi (34 de ani) a semnat, marţi, cu PSG, iar miercuri, de la ora 12:00, urma să aibă loc prezentarea oficială, în cadrul unei conferințe de presă.

11 aug. 2021, 12:37
Lionel Messi, prezentat oficial la PSG. Primele declaraţii de la arena „Parc des Princes” LIVE VIDEO

Lionel Messi, prezentat oficial la PSG. Mii de fani sunt deja la stadionul „Parc des Princes” din Paris, în așteptarea starului argentinian. După ce va discuta cu reprezentanții mass-media, Lionel Messi va veni să salute fanii, așa cum fac toți fotbaliștii nou-veniți la PSG. Lionel Messi va avea un salariu net de 35 de milioane de euro pe an la PSG.

UPDATE: „Mă bucur că am ajuns aici, dar abia aştept să mă antrenez. A fost greu să plec de la Barcelona, dar încep o nouă etapă şi mulţumesc tuturor. Mă bucur că totul s-a rezolvat repede, Mulţumesc celor de la PSG pentru tot ce au fpcut pentru mine. Sunt pregătit să luptăm împreună pentru a câştiga trofee şi a ne atinge obiectivele. Am fost surprins plăcut de primirea fanilor parizieni”, a declarat Lionel Messi, care a fost însoţit la conferinţa de presă de soţia sa Antonella şi de cei trei băieţi: Thiago, Mateo şi Ciro.

„Este un moment instoric, toată lumea îl ştie pe Leo, a câştigat de şase ori Balonul de Aur. Mulţumesc echipei lui Leo, tatălui său, soţiei sale, a fost o muncă fantastică. Mulţumesc tuturor de la club şi sponsorilor care au crezut în proiectul nostru. Este un moment istoric pentru clubul nostru, dar este doar începutul. Sunt sigur că Leo va aduce multe trofee, alături de ceilalţi jucători, să nu uităm că îi avem pe cei mai buni jucători din lume.Sper că şi copiii tăi vor fi fericiţi aici. Kylian Mbappe a spus că îşi doreşte o echipă competitivă, cred că acum o are. Nu ascund faptul că obiectivul nostru este să câştigăm Liga Campionilor, dar trebuie să muncim în fiecare zi şi meci de meci”, a declarat preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi.

Lionel Messi, prezentat oficial la PSG

Lionel Messi a semnat marţi un contract valabil pe doi ani cu PSG, cu opțiunea de prelungire pentru încă un sezon. A ales tricoul cu numărul 30 și a făcut primele declarații în calitate de jucător al parizienilor. „Sunt nerăbdător să încep un nou capitol al carierei mele în Paris. Clubul și viziunea sa sunt în perfectă armonie cu ambițiile mele. Știu cât de talentați sunt jucătorii și staff-ul de aici. Sunt hotărât să construiesc, alături de ei, ceva grozav pentru club și pentru fani. Abia aștept să pun piciorul pe gazonul de pe Parc des Princes”, a spus Lionel Messi, pentru site-ul oficial al lui PSG.

Lionel Messi, întâmpinat de mii de fani la Paris, acord total cu PSG! Surpriză: ce număr va purta starul Argentinei VIDEO

„Venirea lui Lionel Messi la Paris Saint-Germain constituie un eveniment planetar. Este o zi istorică pentru fotbalul francez şi Ligue 1. Lionel Messi este o legendă a fotbalului, care scrie, alături de Pele şi Maradona, istoria sportului nostru. Este o şansă extraordinară pentru fanii francezi şi toţi iubitorii fotbalului să-l vadă pe cel mai bun jucător din lume. Este o veste extraordinară pentru Ligue 1. Sosirea lui Messi va creşte atractivitatea şi vizibilitatea campionatului nostru pe toate continenentele”, a declarat Vincent Labrune, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal.