LISTA COMPLETĂ a candidaţilor PSD la ALEGERILE PARLAMENTARE 2016. 40% sunt tineri, 40% sunt femei

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. PSD a făcut publică lista completă a tuturor candidaţilor la alegerile parlamentare din decembrie. Liviu Dragnea a declarat chiar vineri că aproape 70% dintre candidaţi sunt oameni noi şi că pe liste se regăsesc 40% tineri şi 40% femei.

28 oct. 2016, 13:52
LISTA COMPLETĂ a candidaţilor PSD la ALEGERILE PARLAMENTARE 2016. 40% sunt tineri, 40% sunt femei

ALEGERI PARLAMENTARE 2016.  Dragnea deschide lista la Teleorman pentru inca un mandat de deputat, iar Victor Ponta pe cea de la Gorj.

La Bucuresti, lista la Camera Deputatilor este deschisa de Gabriel Petrea, liderul organizatiei de tineret, in timp ce cea de la Senat de Ecaterina Andronescu, in varsta de 68 de ani, care ar urma sa obtina astfel al saselea mandat de parlamentar (a avut patru de deputat si doua de senator).

Liviu Dragnea: Îmi voi da demisia dacă PSD nu va câştiga alegerile

ALEGERI PARLAMENTARE 2016.  Potrivit documentului transmis, PSD estimeaza ca va obtine 116 de mandate de deputat si 40 de senatori in mod direct si alte 24 ,respectiv 21 prin redistribuire – un total de 140 de deputati si 61 senatori.

Dintre cei 634 de candidati, 95 sunt actuali parlamentari, scrie Hotnews. 

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. LISTA COMPLETĂ a candidaţilor PSD la ALEGERILE PARLAMENTARE 2016 poate fi consultată aici. 

VEZI ŞI Cine sunt candidaţii ALDE la ALEGERILE PARLAMENTARE 2016: 90% din ei nu au făcut politică

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. LISTA completă a candidaţilor PNL la Senat şi Camera Deputaţilor, în fiecare judeţ din ţară

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Daniel Fenechiu, fost lider al PPDD, candidează din partea PNL pentru un post de senator în judeţul Bacău. Tudor Barbu, şi el fost membru al PPDD, candidează la Gorj iar Daniel Zamfir, iniţiatorul legii dării în plată, la Braşov. La Camera Deputaţilor, lista PNL pentru Bucureşti este deschisă de Adriana Săftoiu, urmată de Eugen Nicolăescu. Aleasă recent, cu scandal, preşedinte unic al filialei PNL din Sectorul 2, Anca Boagiu a primit al doilea loc pe lista din Maramureş, în urma mamei lui Cătălin Cherecheş, cel ales primar în Baia Mare în timp ce era în arest preventiv. Detalii, aici.