Liviu Dragnea a făcut AVC: ”Mă rog la Dumnezeu”

Duminică seară, Liviu Dragnea, la emisiunea „Culisele Statului Paralel“, la Realitatea Plus, prin ce a trecut când a fost la Belgrad. Fostul politician a suferit un AVC.

25 mart. 2024, 19:12
Liviu Dragnea a făcut AVC: ”Mă rog la Dumnezeu”

Liviu Dragnea a dezvăluit, duminică seară, în cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel“, la Realitatea Plus, prin ce a trecut când a fost la Belgrad.

Citește și Oana Leonte îl demolează pe Liviu Dragnea: „E un măscărici, nici în cele mai negre vise nu îmi doresc să fie iubitul meu”

Fostul politician a suferit un AVC.

„Am fost plecat și am mai avut și perioade în care sănătatea nu a fost foarte bună. Acum am mai terminat cu plecările și stau mai bine (n.r. cu sănătatea)”, a spus Liviu Dragnea.

„Au fost niște zvonuri la un moment dat cu o problemă pe care ați avut-o la inimă“, a spus Anca Alexandrescu.

”Am intrat aproape mort”

Apoi, Liviu Dragnea a vorbit pe larg despre subiectul acesta, afirmând că fără medicii din Belgrad nimic nu ar fi fost posibil.

„Am avut un accident vascular cerebral, care m-a prins în Belgrad. Jos pălăria și mă rog la Dumnezeu tot timpul pentru medicii din Belgrad, de la spitalul lor central, dotat și modernizat foarte de curând, de o calitate excepțională. Am intrat aproape mort și am ieșit după trei zile viu, sănătos, întreg la minte și fără niciun fel de urmări. Dumnezeu m-a ajutat și am depășit acest moment. Am făcut ulterior controale și e în regulă”, a mărturisit Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a fost președinte al Partidului Social Democrat până pe data de 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv cu executare la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

Citește și Cu cine ar fi înlocuit-o Liviu Dragnea pe Irina Tănase. Cine este frumoasa Oana Leonte

Acesta a fost eliberat condiționat pe 15 iulie 2021, după ce a ispășit peste 2 ani din pedeapsă.