Lista joburilor la Kaufland, Lidl și Rewe

Kaufland caută în această perioadă asistenți manageri, casieri și un distribuitor de ziare în Capitală. Lidl recrutează un agent de cumpărări în București și un asistent de gestionare stocuri în Chiajna, în timp ce Billa caută lucrători comerciali, casieri și personal curățenie, tot în Capitală.

RomaniaTV.net
24 ian. 2012, 08:24
Lista joburilor la Kaufland, Lidl și Rewe

Lista pozițiilor deschise la KAUFLAND

 

Retailerul german Kaufland recrutează în Capitală, în această perioadă, 2 asistenți manageri, un casier, un șef serviciu aprovizionare desfacere, un asistent asigurarea calității mărfii și un distribuitor de ziare.

Te califici pentru poziția de asistent manager la departamentul de expansiune, la sediul central din București al Kaufland, dacă ești un bun vorbitor de limba germană, preferabil, și de limba engleză, dacă ești un bun comunicator, ești flexibil, organizat și proactiv. Detalii despre acest job, aici.

Ești eligibil pentru poziția de casier, dacă ai absolvit studii medii, ai experiență în domeniu și ești disponibil pentru un program de lucru flexibil. Detalii, aici.

Dacă locuiești în sectoarele 2, 5 sau 6 ale Capitalei, ai timp liber și ești într-o formă fizică bună, atunci poți să aplici pentru jobul de distribuitor de ziare la Kaufland. Detalii, aici.

Kaufland recrutează la Sibiu un referent de resurse umane, cu experiență în administrarea dosarelor de personal, care are cunoștințe de operare PC,  e un bun comunicator și organizator, și e disponibil pentru deplasări. Detalii, aici.

Kaufland mai recrutează 5 directori de magazine în următoarele orașe: Arad, Timișoara, Râmnicu-Vâlcea, Oradea și Iași. Candidatul ideal pentru această poziție are minimum 2 ani experiență în retail, e dispus să fie relocat, vorbește limba engleză sau (și) germană, și e un bun coordonator de echipă. Mai multe informații, aici.

Vezi aici lista completă a pozițiilor deschise la Kaufland, la nivel național.

Oferta de angajare la LIDL

Lidl recrutează în această perioadă un agent de cumpărări în București și un asistent de gestionare stocuri în Chiajna.
Te califici pentru poziția de agent de cumpărări în Capitală, dacă ai absolvit studii superioare, ești un bun vorbitor de limba germană, ești rezistent la stres, ai spirit de echipă, și știi să operezi un PC. Detalii despre această poziție, aici.

Ești eligibil pentru poziția de asistent gestionare stocuri Chiajna, dacă ai absolvit o facultate de profil, ești flexibil și rezistent la stres, vorbești foarte bine limba germană, ești proactiv și știi să operezi un PC.
Intră aici pentru mai multe informații.

JOBURILE DISPONIBILE LA BILLA

Billa recrutează din București lucrători comerciali, casieri și personal curățenie.
Dacă vrei să lucrezi ca și casier la Billa, trebuie să ai studii medii finalizate, să fii flexibil, rezistent la stres și să ai atenție distributivă. Detalii, aici.

În Iași, retailerul german caută un șef adjunct departament delicatese, care are cel puțin un an experiență în domeniu, este flexibil, orientat către client și un bun comunicator. Mai multe detalii, aici.

Billa recrutează în această perioadă un casier la Sibiu.
Pentru mai multe detalii despre joburile antemenționate, intră aici.


loading...