Lista lui Orban: Premierul ungar are 2.000 de inamici plătiţi pentru a-l îndepărta de la putere

Premierul ungar, Viktor Orban, a afirmat, vineri, cu numai nouă zile înaintea alegerilor legislative, că dispune de o listă cu 2.000 de persoane plătite special pentru a răsturna guvernul său şi a favoriza migraţia.

30 mart. 2018, 19:19
Lista lui Orban: Premierul ungar are 2.000 de inamici plătiţi pentru a-l îndepărta de la putere

„În Ungaria, aproximativ 2.000 de persoane remunerate lucrează ăn campania electorală pentru a răsturna guvernul şi a instala un nou guvern pro-imigraţie acceptată de George Soros”, a declarat Orban, vineri.

Premierul ungar a ţinut să precizeze postului de radio MR1 că ştie despre toate aceste intenţii ale adversarilor lui şi modul de aplicare a acestora pentru a face din Ungaria „o ţară de imigraţie”.

Orban se pregăteşte să obţină al treilea mandat de premier şi a anunţat că va lua „măsuri morale, politice şi juridice” împotriva adversarilor săi după alegerile legislative din 8 Aprilie. 

Citeşte şi Ministrul ungar de Externe nu vrea ca ţara sa să devină un „loc de adunare” pentru migranţi

Premierul ungar a lansat şi un semnal de alarmă cu această ocazie, afirmând că „Europa este actualmente în curs de invadare”, iar acest lucru s-ar putea materializa în 10 sau 20 de ani de acum încolo în Europa, unde ar putea veni zeci de milioane de persoane din Africa şi Orientul Mijlociu.

Orban, care se află la putere din 2010, şi-a radicalizat recent discursul retoric naţionalist şi a lansat o campanie împotriba lui Soros – filantropul de 87 de ani, american de origine ungară. Budapesta l-a criticat în repetate rânduri că favorizează „imigraţia în masă” către Uniunea Europeană.