Lista lui Ponta, vot unanim la PNL şi PC

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, miercuri, că formula guvernamentală, respectiv miniştrii propuşi de PNL în Guvernul condus de Victor Ponta a fost votată cu unanimitate de voturi, 58 la număr, în Biroul Politic Central şi Consiliul Naţional Executiv. Şi conservatorii au validat lista lui Ponta.

RomaniaTV.net
02 mai 2012, 11:08
Lista lui Ponta, vot unanim la PNL şi PC

Antonescu a anunţat că miniştrii PNL şi formula guvernamentală au fost susţinute integral de forurile de conducere ale PNL, prin vot secret, cu 58 de voturi „pentru” din 58.

Potrivit liderului PNL, acest fapt este îmbucurător şi arată că miniştrii PNL şi Guvernul pornesc având maximă susţinere din partea PNL.

Şi Biroul Politic al PC a validat, miercuri, în unanimitate, propunerile pentru Ministerele Agriculturii şi Afacerilor Europene, Daniel Constantin şi Leonard Orban, precum şi lista de miniştri propuşi de PSD şi PNL, a anunţat, miercuri, preşedintele conservatorilor, Daniel Constantin.

 „S-a votat în unanimitate cele două nume, după aceea s-a dat un vot pe lista de miniştri propuşi de PSD şi PNL. Şi în momentul de faţă, Biroul Politic al PC a validat în bloc propunerile pe care Victor Ponta le-a făcut pentru noul Guvern al României”, a spus liderul PC, Daniel Constantin.