Lista OFICIALĂ a străzilor din Bucureşti de pe care se vor ridica maşinile parcate neregulamentar. VERIFICĂ AICI

Primăria Municipiului București (PMB) a publicat lista străzilor de pe care va ridica mașinile parcate neregulamentar, prin Poliția Locală, începând cu 26 august 2019.

23 aug. 2019, 15:08
Lista OFICIALĂ a străzilor din Bucureşti de pe care se vor ridica maşinile parcate neregulamentar. VERIFICĂ AICI

Sunt vizate arterele administrate de PMB pe care circulă mijloacele de transport în comun. Cele mai importante șosele și bulevarde din sectorul 1, unul dintre cele mai aglomerate ale Capitalei sunt: Aerogării, Aviatorilor, Banu Manta, Ficusului, Iancu de Hunedoara, București-Ploiești, Ion Mihalache, Calea Victoriei și Piața Victoriei, Piața Romană, șoseaua Pipera sau Piața Presei.

Lista completă a străzilor administrate de PMB, împărțită pe sectoare, este AICI.

Condiţiile în care poţi fi amendat de POLIŢIŞTII LOCALI. Vezi dacă mai au voie să oprească MAŞINI ÎN TRAFIC

Poliția Locală din București a precizat că deține platformele necesare pentru aceste acșiuni, iar mașinile vor fi duse în centrele din Bulevardul Metalurgiei 69-71 (sectorul 4) și Bulevardul Timișoara 110 (sectorul 6).

Costurile ridicării mașinilor parcate neregulamentar:

Tarife de ridicare: 200 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de până la 5 tone, inclusiv 270 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de peste 5 tone T

Tarife de transport: 150 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de până la 5 tone, inclusiv 200 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de peste 5 tone

Tarife de depozitare: 150 lei/zi.