Lista salariilor oferite acum de Profi

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă la Profi în această perioadă, precum şi salariile şi beneficiile oferite candidaţilor selectaţi pe posturile vacante, conform anunţurilor de recrutare publicate de companie pe cel mai mare site de recrutare. 

RomaniaTV.net
20 mai 2018, 11:37
Lista salariilor oferite acum de Profi

Iată oferta de muncă disponibilă la Profi în acestă perioadă şi salariile oferite, potrivit anunţurilor de recrutare publicate de companie pe eJobs.ro:

Salarii brute de 1.700 de lei lunar (1.045 de lei „în mînă”) şi cazarea asigurată pentru lucrătorii comerciali din Drăgăşani, Băbeni (ambele din judeţul Vâlcea), din Râmnicu Vâlcea, Petroşani şi Târgu-Jiu, dispuşi să lucreze la Profi în Sibiu.

Lucrători comerciali şi casieri mobili angajaţi, pe venituri de 2.800 lei brut lunar (aproape 1.700 de lei „în mînă”). Posturile sunt disponibile în această perioadă la Bucureşti, Braşov, Constanţa, Timişoara.

Lucrători comerciali în Bucureşti, plătiţi cu salarii de 1.900 lei brut şi bonus de prezenţă, în valoare de 240 lei brut. 80 de locuri de muncă sunt disponibile pentru lucrători comerciali la Profi în Bucureşti.

Stivuitorişti la depozitul de la Ghiroda, recrutaţi pe venituri medii nete de 2.100 de lei lunar.

Manipulanţi marfă la depozitul de la Ghiroda, angajaţi la Profi pe venituri nete de 1.800 de lei pe lună.

Pickeri la depozitul de la Ghiroda, pe care Profi îi ofertează cu venituri nete de 2.000 de lei lunar.

Operatori prelucrare date transport la depozitul din Bolintin Deal, angajaţi de Profi pe salarii nete de 1.900 de lei lunar. Compania asigură candidaţilor selectaţi pe acest posturi transport din zona Autogara Militari, spor de noapte, tichete de masă, contract de muncă pe perioadă nedeterminată.