Lista vrăjitoarelor. Bănel Nicoliţă, ţepuit cu 100.000 de euro de vrăjitoare

Disperat să plece de la Steaua, Bănel Nicoliţă a apelat la orice mijloace pentru a prinde şi el un contract afară. A apelat inclusiv la vrăjitoare, lucru care l-a costat 100.000 de euro. Fotbalistul neagă această informaţie spunând că nu a mers şi nu va merge niciodată la vrăjitoare.

RomaniaTV.net
13 dec. 2011, 10:49
Lista vrăjitoarelor. Bănel Nicoliţă, ţepuit cu 100.000 de euro de vrăjitoare

Bănel Nicoliţă este implicat într-un dosar de înşelăciune în care principalele capete de acuzare sunt vrăjitoarele Vanessa şi Melisa din zona Chitila.

Potrivit Adevarul, Nicoliţă a mers la vrăjitoare din dorinţa de a primi „ajutor” pentru un transfer în străinătate, dar în cele din urmă a fost şantajat.

Fostul jucător al Stelei, Bănel Nicoliţă, neagă aceste informaţii şi spune că va cere daune de un milion de euro celor care au dat aceste informaţii.

Eu am doar credinţă în Dumnezeu. Niciodată nu am mers şi nu voi merge la vrăjitoare. Totul îmi este dat de Dumnezeu. Nu înţeleg de ce unii încearcă să îmi strice imaginea. Îi voi da în judecată pe cei care au spus acele lucruri despre mine. Voi cere despăgubiri un milion de euro pe care îl voi dona unei case de copii cu handicap. Am muncit foarte mult pentru a ajunge aici, cât am fost la Steuaua nu am fost implicat în niciun scandal, nu am fost în niciun club, nu am băut alcool, mi-am văzut de treaba mea.”, a declarat Bănel Nicoliţă pentru ProSport.

Surse din rândul investigatorilor au explicat şi cum operau cele două ţigănci pentru a obţine sume imense de bani: prin şantaj. Vedetele erau puse să scrie de mână detalii picante din viaţa lor, pentru ca apoi să fie şantajate că vor fi fi publicate în presă. Pe lista celor două aşa-zise vrăjitoare se află şi câţiva politicieni.

În dosar este implicată şi fosta soţie a lui Cristi Borcea, Mihaela, care a fost şantajată cu 400.000 de euro.

Vezi aici ce vedete au mai fost ţepuite de cele două vrăjitoare