Liţă Dumitru, probleme grave de sănătate: „Urmez un tratament cu citostatice”

La finele anului trecut, spunea că ia în calcul că revină în România să antreneze, avum Liţă Dumitru traversează momente grele în SUA.

01 mai 2021, 13:35
Liţă Dumitru, probleme grave de sănătate: „Urmez un tratament cu citostatice”

Liţă Dumitru, unul dintre cei mai mari fotbalişti ai României, a fost nevoit să-şi caute caute norocul în SUA, după ce în România traiul devenise tot mai greu, din cauza pensiei mici, de doar 2.200 lei pe lună.

Liță Dumitru (71 de ani), fostul mare fotbalist al Stelei, are din nou probleme grave de sănătate. Din SUA acolo unde e stabilit alături de soție și fetița sa, Liță Dumitru a anunțat că boala cu care s-a luptat în urmă cu mai mulți ani i-a recidivat, el urmând în acest moment un tratament cu citostatice.

„Nu am vrut să spun, dar o să spun. Am avut acum 5 ani o operație de cancer la prostată. De vreo trei luni, au recidivat câteva celule, am observat în urma unor analize, așa că acum urmez un tratament cu citostatice.

Viitorul meu în America depinde de fiica mea, Alexandra! Eu sunt pe lângă ea, o susțin din toate punctele de vedere. Îmi lipsiți voi, îmi lipsesc meciurile, dar mă mai uit la televizor. Aici sunt alte legi, e o altă viață, m-am adaptat în America”, a declarat Liță Dumitru, la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

În decembrie 2020, Liţă Dumitru a povestit că a fost scos din casă

Dat afară din casa în care locuia, Dumitru ia în calcul revenirea în România. Susține că primarul din Chiajna i-a promis că-i da pe mâna prima echipă din pauza de iarnă.

Citeşte şi Un fost căpitan al naţionalei de fotbal a României a ajuns şofer de Uber în SUA. „Sunt bătrân şi nu ştiu engleza”

„Un american a cărui mama este româncă mi-a dat efectiv țeapă. Tipul are aici o Academie și îmi promisese multe, dar până la urmă nu s-a întâmplat ceea ce spunea.

După trei luni am rămas efectiv în stradă, ne-a dat afară din casă. Am luat-o iar de la sub zero, ne-am mutat în zona unde are fata mea școala. Ea este într-o clasa alături de cei mai inteligenți copii din America, genul acela de clasa specială”, a spus, cu tristețe, dar și cu mândrie, fostul fotbalist, la Radio Sport 1.

Liţă Dumitru a ajuns homeless în SUA! „Vreau să mor în Romania” Drama pe care o trăieşte marele fotbalist în America
 


loading...
Partenerii noștri