Avocatul familiei Luizei face acuzaţii grave. El îşi consideră pe poliţiştii de la Caracal complicii lui Dincă

Acuzații grave la adresa polițiștilor care au vorbit cu Alexandra Măceşanu, după apelurile la 112. Avocatul Tonel Pop crede că aceștia sunt complicii lui Gheorghe Dincă, asta deoarece declarațiile date de cei trei polițiști în fața anchetatorilor sunt contradictorii.

11 sept. 2019, 15:41
Avocatul familiei Luizei face acuzaţii grave. El îşi consideră pe poliţiştii de la Caracal complicii lui Dincă

Avocatul Tonel Pop arată cu degetul către polițiștii Florentin Neagoe, Constantin Pistol, Nicolae Alexe. Florentin Neagoe este cel care a sunat-o pe Alexandra de pe telefonul personal imediat după ce fata a apelat la 112 pentru a treia oară. Acesta a primit mai multe indicii însă nu a știut cum să conducă discuția și unde să caute.

A urmat o altă discuție, cu Constantin Pistol, șeful Biroului de Investigații Criminale, comisarul Constantin Pistol. Deși Alexandra a spus că este posibil să fi fost dusă în Bold – culmea, acolo unde au părinții lui Pistol casa – polițistul a făcut demersuri în altă direcție.

Citeşte şi Informaţii de ULTIMĂ ORĂ în cazul Caracal. Tonel Pop: Se va retranscrie apelul la 112 al Alexandrei

În acest timp, cel care ar fi trebuit să conducă operațiunea de căutare, Nicolae Alexe, chefuia la bilanțul poliției locale, a scris presa locală. El este cel care le-a dat interlopilor numărul de telefon de pe care sunase Alexandra, pentru a-l localiza posesorul cartelei. Iar noaptea, după multe ore de bâjbâieli, când s-a ajuns în fața casei lui Gheorghe Dincă iar Pistol ar fi vrut să intre în curte, Nicolae Alexe l-ar fi oprit. Ca să aibă timp interlopii din clanul lui Oacă să-și scoată fetele din casa lui Dincă, după cum a declarat un martor.