Litoralul arată ca un şantier, cu o săptămână înaintea vacanţei de 1 Mai VIDEO

Lacăte pe uşi, maldăre de gunoaie şi drumuri în construcţie. Aşa arată litoralul românesc, cu doar o săptămână înaintea minivacanţei de 1 Mai. Se lucrează, dar în ritmul melcului şi toţi s-au obişnuit cu ideea că nu va fi gata la timp. De altfel, mulţi dintre patroni nici nu se gândesc să deschidă localurile de 1 Mai, ci abia în iunie.

RomaniaTV.net
24 apr. 2012, 06:33
Litoralul arată ca un şantier, cu o săptămână înaintea vacanţei de 1 Mai VIDEO

Pe litoral, de 1 Mai se anunţă vreme frumoasă. Nu va fi însă suficient pentru miile de turişti care vor să-şi petreacă minivacanţa la mare.

Cu o săptămână înainte de 1 Mai, litoralul românesc poate fi descris ca un şantier în plin lucru, cu faleze care abia se construiesc, hoteluri pe jumătete ridicate şi unde încă se lucrează şi drumuri care ar fi trebuit terminate exact cu o lună în urmă.

Autorităţile sunt liniştite. Litoralul românesc va fi gata pe bucăţi de 1 Mai. Între timp, îşi clătesc ochii cu plajele din Bulgaria. „La noi nu este ca în Bulgaria. Am fost acum de Paşte şi într-adevăr au plaja mai bună. Este şi foarte multă mizerie acum la noi”, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei Constanţa, Liviu Tramudana.

Şi pentru că autorităţile nu sunt gata, nici patronii nu dau zor. „Noi nu deschidem de 1 Mai. Abia în iunie deschidem”, a declarat unul dintre patroni.