Litoralul Mării Negre, centrul distracţiei în acest weekend. Începe Liberty Parade

Vine cel mai fierbinte weekend. Litoralul Mării Negre va fi, la sfârşitul acestei săptămâni, centrul distracţiei. Numeroaselor evenimente la care participă vedete naţionale şi internaţionale vor fi organizate în staţiunile de la malul mării. Vremea este excelentă pentru plajă, iar autorităţile se aşteaptă la un număr record de turişti.
Romania TV
27 iul. 2012, 05:35
Litoralul Mării Negre, centrul distracţiei în acest weekend. Începe Liberty Parade

Numeroase evenimente cu vedete naţionale şi internaţionale vor fi organizate în acest weekend la malul mării. Liberty Parade şi Festivalul Stufstock sunt doar câteva dintre evenimentele de pe litoral.

Liberty Parade este cel mai mare eveniment dance din România şi are loc pe 28 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn. Dj Radio 21, DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor, Vali Barbulescu, Adrian Eftimie, Vika Jigulina, Raoul Russu, Christian Green, DJ Allen şi DJ Kruger, alături de invitatul special ROGER SANCHEZ, promit ore întregi de distracţie şi muzică buna.

Trupa Radio Killer, formata din Paul Damixie şi Lee Heart, cea care a compus Imnul Liberty Parade 2012, “Is It Love Out There“, o piesă plină de energie, care transmite feeling-ul ce se regăseşte în zecile de mii de inimi care bat la unison pe Liberty Parade Arena – a pregătit un moment special pe scenă.

Paul Damixie şi Lee Heart le vor oferi celor din Arena un super show de 15 minute în care vor arunca insigne în public şi în care vor dansa pe ritmurile imnului Liberty Parade 2012.

“Aşteptăm Liberty Parade ca atunci când eram copii. Este o onoare pentru noi să cântăm pe această scenă şi suntem nerăbdători să ne distrăm alături de cel mai tare public din România”, spun cei doi Radio Killer.

Peste 60.000 de petrecăreti sunt aşteptaţi şi în acest an la cel mai mare eveniment dance din România să se distreze, să danseze pe ritmurile muzicii celor mai buni DJ români şi ale celebrului DJ Roger Sanchez în cele 16 ore de energie şi dans continuu, de evadare în lumea sunetului, culorilor, libertăţii, adrenalinei, fericirii şi sentimentului că muzica face ca lumea întreaga sa se mişte în acelaşi ritm.

Pe scena de la Stufstock, anul acesta va urca şi cea mai titrată şi longevivă trupă reggae, ‘Dub Incorporation’, cu sute de mii de albume vândute în toată lumea. Înfiinţată  în 1997, în Saint Etienne (Franţa),’Dub Incorporation’  a reuşit  să reîmprospăteze stilul reggae prin abordarea ingenioasă a unui mix de stiluri: dub, dancehall, ska şi chiar rap, cu influenţe arabe şi africane.

Evenimentele atrag an de an turiştii ca un magnet. Autorităţile se aşteaptă la un număr record de turişti, potrivit România TV.

Weekendul acesta litoralul mării o să fie centrul distracţiei. Dacă până acum am avut în jur de 120.000 de turişti, în acest sfârşit de săptămână sunt aşteptaţi peste 200.000 de turişti. 

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Lidl aduce din nou la raft, de luni, 27 mai 2024, produsele tematice pe care românii le adoră. Vor fi disponibile toată săptămâna
Capital.ro
O NOUĂ TAXĂ pentru posesorii de mașini. În curând, va deveni OBLIGATORIE
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
E GRATIS! Guvernul oferă 2.000 de lei sub formă de vouchere
Adevarul
Locul din România unde industria giganților mondiali ai modei se prăbușește. Mii de angajați rămân fără slujbe
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Prințul Harry și Meghan ascund un mare secret. Martorii vorbesc
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins
Cancan.ro
Ce ruşine! Credea că nu o vede nimeni, şi şi-a băgat mâna în 🙈🙈🙈
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
O filipineză care locuiește în România a dezvăluit motivul pentru care îi place țara noastră: „România și Filipine sunt asemănătoare”. Ce spune despre mâncarea românească
Capital.ro
Marea lovitură pentru Traian BĂSESCU. Abia acum s-a aflat ce s-a întâmplat: I-AU ATACAT familia
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Infern într-un parc de distracții: cel puțin 27 de copii și părinți au murit într-un incendiu izbucnit din senin - VIDEO
substantial.ro
Descoperă rețeta tradițională a Plăcintei cu Carne: Secretele unui gust autentic și savuros
MediaFlux
Se dau 800 DE LEI pentru FAMILII. Unde se pot DEPUNE DOSARELE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'