Litoralul Turciei îşi aşteaptă turiştii la 5 stele

În vreme ce litoralul românesc şi-a primit turiştii în condiţii mai puţin prietenoase, plajele din Turcia îşi aşteaptă vizitatorii în condiţii de cinci stele.

RomaniaTV.net
30 apr. 2012, 16:24
Litoralul Turciei îşi aşteaptă turiştii la 5 stele

Şi anul acesta, hotelierii din Turcia le-au luat-o înainte românilor şi au pus totul la punct cu mult înainte de 1 mai.

Şezlonguri, umbrele, cocktailuri colorate şi personal disponibil non-stop vă aşteaptă contra unei sume care trece puţin peste 600 de euro pentru o săptămână.

Deşi apa mării este încă foarte rece, plajele din Turcia sunt deja pregătite să îşi întâmpine turiştii, iar aceştia nu întârzie să apară. Turiştii veniţi din toate colţurile lumii nu au rezistat tentaţiei de a intra în apă.

Pe lângă plajele amenajate şi piscinele atât interioare, cât şi exterioare, vizitatorii au parte şi de alte surprize. În fiecare zi, clienţii hotelurilor sunt invitaţi să participe la programe distractive, începând de la jocuri până la sport, dans şi aerobic.

Nici mâncarea nu a fost neglijată de hotelierii turci, astfel că meniul este pentru toate gusturile, de la mâncare tradiţonală turcească, până la cea chinezească sau italienească.

Dacă brusc v-a venit cheful de mare şi oscilaţi între litoralul turcesc şi cel românesc, probabil că preţurile vă vor convinge. Astfel, în timp ce la Mamaia, la un hotel de 5 stele, 6 nopţi de cazare cu mic-dejun inclus costă 3.600 de lei, la un hotel de 5 stele din Antalya, all inclusive, 6 nopţi de cazare plus transport costă 2.500 de lei. Ofertele sunt valabile începând cu data de 1 mai.