FCU Craiova – CS Universitatea Craiova 0-2 în etapa a 11-a din Liga 1. Vezi clasamentul

Universitatea Craiova s-a impus, duminică, în faţa rivalei locale FCU Craiova 1948, scor 2-0, sîntr-un nmeci din etapa a 11-a din Liga 1.

03 oct. 2021, 23:01
FCU Craiova – CS Universitatea Craiova 0-2 în etapa a 11-a din Liga 1. Vezi clasamentul

Craiova – CS Universitatea Craiova UPDATE

: CS Universitatea Craiova s-a impus în derby-ul orgoliilor cu FCU Craiova 1948, scor 2-0. Disputele dintre suporteri au fost singurele care au animat derby-ul. Pe teren, a existat o singură echipă, cea a lui Reghecampf. Partida din Bănie a fost decisă în repriza secundă. Nistor a deschis scorul în minutul 47, printr-un șut superb din afara careului. Baiaram a majorat avantajul în final și i-a redus la tăcere pe fanii lui FCU, ai căror favoriți au tras primul șut pe poartă abia în minutul 88.

LIVE FCU Craiova – CS Universitatea Craiova STREAM ONLINE VIDEO. Ziua istorică a sosit! Două echipe care pretind că sunt continuatoarea Craiovei Maxima se vor duela, pe stadionul pe care îl împart. FC U Craiova este patronată de familia lui Adrian Mititelu, în timp ce CS Universitatea Craiova este condusă de Mihai Rotaru. Este prima partidă între cele două echipe ale Craiovei în Liga 1.

Echipele de start:

FCU CRAIOVA 1948: D. Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Paramatti, D. Albu, Asamoah, Bauza – Sidibe, Compagno. Rezerve: Cobrea, Bușu, Gajic, Vl. Pop, Blidar, Raicea, Bălan, Ondaan, Van Durmen. Antrenor: Adrian Mutu

CS Universitatea CRAIOVA: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Al. Crețu, L. Houri – Gustavo, Koljic, A. Ivan. Rezerve: Lazar, Vătăjelu, M. Constantin, M. Căpățână, Baiaram, Cîmpanu, Markovic, Fedele, Ivanov
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Derby-ul Băniei dintre FCU Craiova 1948 și  CS Universitatea Craiova se va disputa cu maximum 50% din capacitate aarenei, doar cu persoane vaccinate sau care au trecut prin boală în tribune, după ce oraşul a depăşit incidenţa cazurilor de Covid-19 de 6 la mie!

LIVE FCU Craiova – CS Universitatea Craiova STREAM ONLINE VIDEO

„Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, care în ultimii ani a stat în primele 3-4 din Liga 1. Sunt sigur că ne vom ridica la nivelul partidei și vom încerca să câștigăm acest meci. E un meci special pentru mine și Reghecampf, pentru că suntem prieteni de mici. Ambiția va fi și mai mare, ambiția de a câștiga este mereu mai mare când joci împotriva unui prieten. Eu sper ca acest meci să nu provoace indicente în Craiova și să se desfășoare într-un spirit sportiv”, a spus Adrian Mutu, antrenorul celor de la FCU Craiova 1948.

„Când vom juca, fiecare dintre noi îşi va dori să câştige meciul. În afara terenului, relaţia dintre noi va fi aceeaşi, nu se schimbă cu absolut nimic. Nu cred că ar trebui să existe în nicio competiţie sportivă asemenea conflicte. După ce se termină competiţia sportivă, cu siguranţă vom avea aceeaşi relaţie pe care o avem şi acum. Cu siguranţă aseară era foarte euforic, a reuşit să câştige un meci foarte greu şi îl felicit”, a declarat antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf.