LIVE PRO TV Românii au talent STREAM VIDEO 14 aprilie 2023. Momentele care i-au vrăjit pe jurați: „Mă cuceresc de fiecare dată!”

Iubitorii de frumos, iubitorii de tradiție și de dragoste se vor putea bucura de o ediție inedită a emisiunii „Românii au talent”, chiar în această seară. Iată ce surprize sunt pregătite pentru tine în Vinerea Mare.

14 apr. 2023, 18:23
LIVE PRO TV Românii au talent STREAM VIDEO 14 aprilie 2023. Momentele care i-au vrăjit pe jurați: „Mă cuceresc de fiecare dată!”

LIVE PRO TV Românii au talent STREAM VIDEO 14 aprilie 2023. Astăzi este Vinerea Mare, suntem cu un pas mai aproape de cea mai mare sărbătoare Creștină, sărbătoare a luminii și a dragostei. Începând cu ora 20:30, pe ProTv, vă dați întâlnire cu „cei care au aflat că talentul, munca și dăruirea, fără bucurie, nu ar aduce prețuire și nici bucurie” numai la Românii au talent.

Urmăreşte ediţia 14 aprilie 2023 „Românii au talent” AICI.

Citește și: Bărbatul care spune că e fiul Regelui Charles a făcut show total la Românii au talent: „Poate într-o zi, poarta Palatului se va deschide și pentru mine”

Acesta esre momentul din săptămână, când telespectatorii se pot deconecta de la grijile de zi cu zi, de problemele de la muncă și se pot bucura în familie de un spectacol de zile mari, unde bunăstarea se ridică la cel mai înalt nivel. Astăzi, în fața dumneavoastră se va înfățișa un spectacol de top, în cea mai nouă ediție a emisiunii „Românii au talent”.

Cei mai curajoși dintre talentații României se vor urca în această seară pe scenă pentru a împărtășii cu cei de acasă cele mai spectaculoase momente pregătite cu mare grijă. Aceștia se vor bucura de energia molipsitoare a celor mai iubiți prezentatori din țară, Pavel Bartoș și Smiley. Din sală, concurenții vor fi jurițați de ochii critici ai Andrei, ai lui Andi, Dragoș și Bobo. Fiecare dintre membri juriului visează să fie furat de magia momentelor, astfel încât să poată oferi un DA din toată inima.

„Folclorul și tradiția mă cuceresc de fiecare dată”, va spune în câteva ore Andra.

Bucură-te de cele mai frumoase spectacole marca „Românii au talent”

Artista va avea șansa de a se bucura de cele mai diverse spectacole, oferite de ansambluri care păstrează unele dintre cele mai vechi și spectaculoase tradiții românești. Unii dintre aceștia au afirmat că sunt ”străjerii cetății identității neamului” și că vor aduce în fața publicului și a juraților un moment autentic românesc. Alții vor prezenta obiceiul de a colinda cu dube, o tradiție precreștină care-l va face și pe Dragoș Bucur să spună că ”a prins bine oamenilor”.

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați noua ediție a sezonului #13magic, Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Citește și: Pavel Bartoș, protagonistul unui moment incredibil pe scena de la Românii au talent. Jurații au tras o sperietură zdravănă