EGIPT-URUGUAY 0-1 în grupa A de la CM 2018. Debut amânat la Mondiale pentru Mo Salah

Uruguay a trecut, vineri, de Egipt, scor 1-0, printr-un gol marcat în minutul 89 de Gimenez. În celălalt meci din Grupa A, Rusia a trecut, joi, de Arabia Saudită, cu 5-0.

15 iun. 2018, 09:36
EGIPT-URUGUAY 0-1 în grupa A de la CM 2018. Debut amânat la Mondiale pentru Mo Salah

Meciul dintre Uruguay și Egipt anunţa o confruntare spectaculoasă între perechea Suarez – Cavani și golgheterul lui Liverpool, Salah. Egiptenii s-au dezumflat cu o oră înainte de start, când au aflat că starul va fi doar pe bancă.

Luis Suarez a oferit cele mai mari ratări. În minutul 23, dintr-o poziție ideală, a trimis în plasa laterală. Tot el a ratat și în partea secundă, când a încercat să dribleze portarul. Cavani a ieșit și el la rampă, trimițând în bară din lovitură liberă cu 10 minute înaintea finalului.

Când rușii deja sărbătoreau egalul dintre rivalele la calificare, Giménez, fundașul lui Atletico Madrid, s-a înălțat superb și a reluat necruțător cu capul.

Uruguay a câștigat primul meci de debut la un turneu final de campionat mondial după 48 de ani. În 1970 au ajuns până în semifinale.

EGIPT – URUGUAY 0-1

A marcat: Gimenez 89.

Egipt: Elshenawy – Fathy, Gabr, Hegazy, Abdelshafy – Elneny, Hamed (50 Morsy) – Warda (82 Sobhi), Elsaid, Treziguet – Mohsen (63 Kahraba).

Uruguay: Muslera – Varela, Godin, Gimenez, Caceres – Nández (58 Carlos Sanchez), Vecino (87 Torreira), Bentancur, De Arrascaeta (59 Cr. Rodriguez) – Cavani, Suarez.