LIVE VIDEO ASTRA – STEAUA ONLINE 2016 DIGI SPORT, DOLCE SPORT: 0-2

LIVE VIDEO ASTRA - STEAUA ONLINE 2016 DIGI SPORT, DOLCE SPORT: Astra și Steaua se întâlnesc azi, de la ora 18:30, în returul semifinalelor Cupei Ligii. În prima manșă campioana României s-a impus la Pitești, scor 1-0. Partida va fi transmisă în direct la DigiSport, DolceSport şi live score pe RomaniaTV.net.

RomaniaTV.net
13 apr. 2016, 15:01
LIVE VIDEO ASTRA – STEAUA ONLINE 2016 DIGI SPORT, DOLCE SPORT: 0-2

LIVE VIDEO Astra – Steaua, ora 18:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi Dolce Sport. 

Primul duel al săptămânii, dintre Astra şi Steaua, transmis în direct de Digi Sport 1, astăzi, de la 18:30, aduce faţă în faţă două formule inedite.

GOL STEAUA! A marcat BAWAB în minutul 5! ASTRA – STEAUA 0-1! BAWAB face „dubla” în minutul 51! ASTRA – Steaua 0-2!

LIVE VIDEO ASTRA -STEAUA ONLINE 2016 DIGI SPORT, DOLCE SPORT

LIVE VIDEO ASTRA-STEAUA. Marius Sumudica nu va sta, astfel, pe banca tehnica a celor de la Astra la meciul cu Steaua. Comisia de Disciplina a FRF a decis cu numai doua ore inainte partidei de la Giurgiu sa il suspende o etapa pe tehnicianul celor de la Astra, anunta Digi Sport.

LIVE VIDEO ASTRA-STEAUA. Sumudica a fost sanctionat pentru gesturile obscene facute chiar in meciul tur cu Steaua din semifinalele Cupei Ligii. Pe langa suspendare, el a fost si amendat cu 6.500 de lei.

LIVE VIDEO ASTRA-STEAUA. Decizia Comisiei de Disciplina este executorie, astfel ca Sumudica va urmari meciul ASTRA – STEAUA de miercuri seara din tribunele arenei de la Giurgiu.

Cupa Ligii: Meciul dintre Astra si Steaua poate fi urmarit video live stream aici


Cu gândul mai mult la meciul din campionat, de sâmbătă, Reghecampf şi Şumudică vor să folosească jucătorii care au evoluat mai puţin în acest an. Steliştii recunosc totuşi că vor să se califice în finala Cupei Ligii cu două victorii în faţa giurgiuvenilor.

ASTRA: Gavrilaş – Stan, Scarlatache, Geraldo, Ricardo – Roşu, Dandea, Ioniţă, Teixeira, Florea – Niculae

Rezerve: Boşneag – Oros, Boldrin, Romario Moise, Răileanu, De Amorim, Seto

Reghecampf s-a decis în mare măsură asupra primului 11 pe care-l va trimite pe teren în această seară în meciul de la Giurgiu. Noutatea faţă de numele vehiculate în aceste zile este apariţia lui Gabi Enache. Steaua ar putea arăta astfel:

STEAUA: Cojocaru – Rîpă, Papp, Carp, Filip – Muniru, Kharja – Enache, Bawab, Gebhart – Marica.

Rezerve: Niță- Toșca, Mihalcea, Tade, Onțel, Bourceanu, Popadiuc.

STEAUA-ASTRA 1-0 în prima manşă din semifinalele CUPEI LIGII

Steaua şi Astra au folosit echipe experimentale, astfel că jocul din prima parte a fost încâlcit. Șumudică, revenit pe banca giurgiuvenilor, a fost nevoit să facă prima schimbare încă după jumătate de oră de joc. Boubacar a ieșit de pe teren accidentat, iar în locul său a intrat Teixeira.

Unicul gol al partidei a venit în minutul 63, când Tade a finalizat singur cu poarta goală. Faza a plecat de la centrarea lui Enache de pe stânga, balonul a ajuns la Scarlatache, dar fundașul a centrat fix în centrul careului unde se afla Adi Popa. Acesta a șutat direct, mingea s-a dus în bară și a ajuns la Tade care a marcat în poarta goală.

Cu gândul la meciul decisiv pentru titlu, de sâmbătă, cei doi antrenori vor folosi multe rezerve la acest meci.
“Cu siguranță, trebuie să câștigăm! Avem 1-0 din primul meci, un rezultat foarte bun pentru noi, așa că trebuie să reușim să ne calificăm în finală. Acesta este obiectivul nostru. Nu vorbim acum de meciul din campionat”, a spus Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.
Contra giurgiuvenilor va reintra și Marica, atacantul care va fi testat dacă este complet refăcut și dacă va putea fi o soluție pentru duelul de sâmbătă.
Astra este o echipă bună, nu întâmplător a ajuns pe primul loc. Dacă vom face tot ce ne spune Mister și vom da 100% cred că suntem echipa mai valoroasă și mai bună.
Va trebui să ne surprindem adversarul, va trebui să venim cu altceva și cred că avem calitate, rămâne doar să punem în practică o tactică bună”, a spus Marica.
Ambii antrenori au susținut și ideea că în acest meci vor miza mai mult pe fotbaliști mai puțin folosiți până acum.
”Este o partidă dificilă, una care face parte dintr-o dublă, am pierdut în prima parte cu 1-0, dar avem 90 de minute pentru a întoarce sau poate cu prelungiri sau penaltyuri. Voi da o șansă și celorlalți jucători care au evoluat mai puțin până acum”, a spus și Marius Șumudică.

Echipe probabile:
Astra: Gavrilaș – Scarlatache, Oros, Dandea, R. Alves – Boubacar, Lovin – D. Florea, Al. Ioniță II, Al. Stan – D. Niculae

Steaua: Cojocaru – Râpă, Papp, Carp, Momcilovic – L. Filip, Muniru – Gebhart, Kharja, Bawab – Marica

Cupa Ligii: Meciul dintre Astra si Steaua poate fi urmarit video live stream aici