CAMERUN – BRAZILIA 1-4. Brazilia CÂŞTIGĂ grupa A şi întâlneşte CHILE în optimile CM 2014

CAMERUN vs. BRAZILIA 1-4. O "dublă" a lui Neymar şi câte o reuşită a lui Fred şi Fernandinho au asigurat Braziliei golaverajul necesar pentru a ocupa primul loc în grupa A de la CM 2014. În optimi, selecţionata Cariocas va întîlni Chile.

RomaniaTV.net
23 iun. 2014, 09:23

CAMERUN vs. BRAZILIA LIVE VIDEO 1-4

Clasamentul grupei A: 1. Brazilia 7p (7-2), 2. Mexic 7p (4-1), 3. Croaţia 3p (6-6), 4. Camerun 0p (1-8).

Echipa Braziliei a învins Camerunul cu scorul de 4-1 (2-1), luni, pe ”Estadio Nacional” din Brasilia, şi a câştigat în Grupa A a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iunie – 13 iulie).

Echipa ”auriverde” s-a impus fără probleme, prin golurile marcate de Neymar (17, 35), Fred (49) şi Fernandinho (84), golul de onoare al africanilor fiind semnat de Joel Matip (26). Brazilia va juca în optimi cu formaţia de pe locul secund în Grupa B, Chile, o confruntare care se anunţă foarte dificilă pentru gazde.

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90 Finalul meciului.

Min. 84 GOOOL Brazilia! Fernandinho marchează din pasa lui Oscar, iar Seleccao are trei goluri avans!

Min. 71 Schimbare la brazilieni. Neymar, autor a două goluri, se resimte în urma efortului depus şi este înlocuit cu Willian.

Min. 63 Hulk este înlocuit cu Ramires, jucătorul lui Chelsea.

Min. 57 Hulk vrea să-şi treacă şi el numele pe lista marcatorilor, dar şutul său este blocat de defensiva cameruneză.

Min. 49 GOOOL Brazilia! Fred a marcat cu capul din 6 metri, Brazilia se desprinde în câştigătoare! Centrarea i-a aparţinut lui David Luiz, de pe stânga. Camerun – Brazilia 1-3!

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 39 Camerunezii rămân periculoşi, dar şutul lui Choupo Moting trece mult peste poartă.

Min. 36 Hulk îşi încearcă şi el şansa, dar portarul Camerunului respinge în corner.

Min. 35 GOOOL Brazilia! Neymar readuce Brazilia în avantaj după o superbă acţiune personală. Starul brazilian a şutat de la 16 metri, după ce a luat mingea din apropierea centrului terenului! Camerun – Brazilia 1-2!

Min. 27 Camerunul a marcat primul său gol la actualul turneu final. Şutul lui Matip a fost cel de-al 35-lea al Leilor Neîmblânziţi, la acest Campionat Mondial.

Min. 26 GOOOL Camerun! Matip a egalat, din pasa lui Nyom, de pe partea stângă! Brazilia – Camerun 1-1!

Min. 18 Golul lui Neymar este cel de-al 100-lea marcat la această ediţie a Campionatului Mondial de Fotbal. Totodată, este meciul cu numărul 100 al Braziliei la turneele finale.

Min. 17 GOOOL Brazilia! Starul Neymar a reluat cu latul, în plasă, o centrare puternică venită pe jos, de pe stânga, de la Luis Gustavo! Camerun – Brazilia 0-1!

Min. 9 Pericol la poarta brazilienilor! Aboubakar primeşte în careu, dar şutul său este blocat de Marcelo!

Min. 5 Brazilienii încep în forţă, iar Neymar este lansat de două ori spre careul africanilor, dar defensiva camerunezilor are prim-planul.

Min. 1 A început partida Camerun – Brazilia.

Componenţa formaţiilor:

Camerun: Itandje – Nyom, Nkoulou, Matip, Bedimo – Nguemo – Mbia, Enoh Eyong –  Moukandjo, Aboubakar, Choupo-Moting. Selecţioner: Volker Finke.

Brazilia: Julio Cesar – Daniel Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo – Paulinho, Luiz Gustavo,  Oscar – Hulk, Fred, Neymar. Selecţioner: Luiz Felipe Scolari.

Brazilia şi Camerun vin din posturi diferite. Brazilia este mare favorită în meciul cu Camerun, LIVE VIDEO de la ora 23:00. LIVE VIDEO. CAMERUN – BRAZILIA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Camerun şi Brazilia, LIVE VIDEO de la ora 23:00, este ultimul meci din Grupa A de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. CAMERUN – BRAZILIA se joacă, luni, de la Brasilia, LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

LIVE VIDEO CAMERUN-BRAZILIA AICI

BRAZILIA are un bilanţ perfect cu echipele africane, iar CAMERUN este eliminată din competiţie după ce a pierdut ambele meciuri din grupă, 0-1 cu Mexic şi 0-4 cu Croaţia. LIVE VIDEO. CAMERUN – BRAZILIA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Camerun şi Brazilia, LIVE VIDEO de la ora 23:00, este ultimul meci din Grupa A de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. CAMERUN – BRAZILIA se joacă, luni, de la Brasilia, LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Brazilia ar fi eliminată doar în cazul unui eşec puţin probabil cu Camerun şi al unui egal în celălalt meci al grupei, Mexic – Croaţia.

CAMERUN a refuzat plecarea spre Brazilia în primă instanţă din cauza neînţelegerii asupra primelor pentru Cupa Mondială, africanii fiind eliminaţi din competiţie după un final apoteotic de meci cu Croaţia în care fundaşul Benoit Assou-Ekotto a încercat să-i aplice o lovitură de cap coechipierului Benjamin Moukandjo. LIVE VIDEO. CAMERUN – BRAZILIA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Camerun şi Brazilia, LIVE VIDEO de la ora 23:00, este ultimul meci din Grupa A de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. CAMERUN – BRAZILIA se joacă, luni, de la Brasilia, LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

LIVE VIDEO. CAMERUN – BRAZILIA. Brazilia a jucat şase meciuri împotriva echipelor africane şi a câştigat de fiecare dată: cu Zair (1974), Algeria (1986), Camerun (1994), Maroc (1998) şi Ghana (2006). Brazilia a învins Camerun cu 3-0 în 1994, la Cupa Mondială din SUA. Totuşi, CAMERUN are o victorie cu BRAZILIA, cu 1-0, la Cupa Confederaţiilor din 2003, gol marcat de Samuel Eto’o.

CAMERUN – BRAZILIA. Echipa lui Luiz Felipe Scolari, Brazilia, a încheiat, săptămâna trecută, seria de zece victorii consecutive, cu un egal în faţa Mexicului (0-0), în care s-a prezentat lipsită de inspiraţie. Ultimul eşec pe teren propriu al Braziliei a fost împotriva echipei statului Peru, în Copa America, în 1975, scor 1-3.

CAMERUN – BRAZILIA. După victoria obținută cu 3-1 în fața Croației și egalul chinuit cu Mexic, scor 0-0, Brazilia își joacă calificarea în optimi în fața celor din Camerun. Africanii se află pe ultimul loc cu 0 puncte și nu mai au nicio șansă de a accede în faza eliminatorie. Eto’o suferă din cauza unei accidentări la genunchi însă toată lumea îl așteaptă pe teren la meciul cu Brazilia. Cu siguranță nu ultimul la națională, spune selecționerul celor din Camerun.

CAMERUN – BRAZILIA. Partida de la Brasilia, de pe Estadio Nacional (69.349 locuri) va fi arbitrată de suedezul Jonas Eriksson.

BRAZILIA – CAMERUN. FIFA suspectează de BLAT meciul BRAZILIA-CAMERUN

BRAZILIA – CAMERUN. FIFA a tras un semnal de alarmă înainte de meciul dintre Camerun şi Brazilia, LIVE VIEO de la ora 23:00. CAMERUN nu mai are nicio şansă la calificarea în optimile de finală, iar oficialii FIFA se tem că meciul cu BRAZILIA ar putea avea legături cu mafia pariurilor.

Un fost agent de la Interpol care colaborează în prezent cu FIFA spune că se vor lua toate măsurile să nu fie nimic necurat la acest meci: „BRAZILIA – CAMERUN e cea mai sensibilă partidă de pînă acum. Nu contează cine câştigă, nici câte goluri se înscriu. Momentul oportun ca anumite persoane să pună la cale ceva necurat. Luăm toate măsurile de precauţie să nu se întîmple aşa ceva. Vom monitoriza atent piaţa şi vom sesiza orice mişcare ciudată a sumelor pariate. Camerunezii n-au vrut să vină la CM din cauza primelor neplătite”, explică Ralf Muschke.

LIVE VIDEO. CAMERUN – BRAZILIA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Echipele probabile:

Camerun: 16. Charles Itandje – 4. Cedric Djeugoue, 3. Nicolas Nkoulou (căpitan), 14. Aurelien Chedjou, 2. Benoit Assou-Ekotto – 17. Stephane Mbia, 21. Joel Matip, 18. Enoh Eyong – 8. Benjamin Moukandjo, 10. Vincent Aboubakar, 13. Eric Choupo-Moting. Selecţioner: Volker Finke.

Brazilia: 12. Julio Cesar – 2. Daniel Alves, 3. Thiago Silva (căpitan), 4. David Luiz, 6. Marcelo – 16. Ramires, 8. Paulinho, 17. Luiz Gustavo – 11. Oscar, 10. Neymar – 9-Fred. Selecţioner: Luiz Felipe Scolari.