CFR Cluj a câştigat campionatul a cincea oară la rând în Liga 1 după 2-1 cu Universitatea Craiova

CFR Cluj a câştigat, duminică, titluld e campioană în Liga 1 pentru al cincilea sezon consecutiv. Ardelenii au trecut cu 2-1 de Universitatea Craiova şi au patru puncte avans faţă de FCSB înaintea ultimei etape din play-off!

15 mai 2022, 23:28
CFR Cluj a câştigat campionatul a cincea oară la rând în Liga 1 după 2-1 cu Universitatea Craiova

UPDATE: CFR Cluj a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-1, și a devenit campioană cu o etapă înaintea finalului play-off-ului. Pentru ardeleni este al 5-lea titlu consecutiv, al 8-lea din istoria clubului!

CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-1

Au marcat: Boateng ‘2, Debeljuh ’56 / Mateiu ’61!

CFR Cluj: Letica – Cr. Manea, Graovac, A. Burcă, Camora – C. Deac, Boateng, Bordeianu – A. Păun, Debeljuh, Birligea
Rezerve: Bălgrădean, Fl. Ștefan, R. Bălan, Yuri, Cvek, Neguț, Petrila, Omrani, Sg. Buș
Antrenor: Dan Petrescu

Universitatea: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Găman, Vătăjelu – Screciu, Mateiu – Al. Crețu – Baiaram, Koljic, A. Ivan
Rezerve: Lazar, M. Constantin, Căpățînă, Nistor, Vînă, Roguljic, Gustavo, M. Danciu, Markovic
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Stadion: CFR Dr. Constantin Rădulescu (Cluj)

Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti)

Ştirea iniţială:

LIVE VIDEO CFR CLUJ – CRAIOVA ONLINE STREAM (21:30). Meciul care poate decide campioana în Liga 1

“Trebuie să câştigăm, asta este mentalitatea la CFR, dacă jucăm la egal, sigur vom pierde. Trebuie să jucăm să câştigăm, să avem încredere în noi şi să arătăm că ultimul meci, cu FC Argeş, nu a fost o întâmplare. N-avem mari probleme, toată lumea e pregătită. Nu cred că e un picaj la Craiova. Ei au avut o perioadă excelentă, dar nu poţi să fii perfect. Pur şi simplu la meciul cu FCSB a fost ghinion, iar la meciul de Cupă cred că n-a vrut mingea să intre în poartă. Pentru două meciuri nu se poate spune că Craiova a avut un sezon slab. Dar din punct de vedere al punctelor, pentru CFR este cel mai bun din istoria clubului. Trebuia să avem demult titlul, dar regulamentul a făcut ca noi să nu fim campioni încă. Nu înţeleg cum şi la anul continuăm cu acest sistem de înjumătăţire a punctelor”, a declarat Dan Petrescu.

Gigi Becali susţine că a fost trădat de fin: „Voluntari a luat 3.000 de euro de la CFR!”. Pandele, reacţie dură: „Să se facă anchetă!”

„Venim după două meciuri foarte dificile, pierdute. Atmosfera nu este foarte bună, dar urmează un meci în care jucătorii vor avea o ambiție foarte mare. E un meci în care trebuie să arătăm bine. Mergem să ne apărăm șansele și să încercăm să câștigăm punct sau puncte. Venim după un meci pierdut, am avut foarte puțin timp la dispoziție. Sunt mulți jucători loviți, resimt efortul celor două meciuri foarte grele. Am avut parte de mult stres, dar sper să-i refacem”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

CFR Cluj – Universitatea Craiova, echipe probabile:

CFR CLUJ: 23. Letica – 6. Graovac, 44. Yuri, 3. A. Burcă – 4. Cr. Manea, 21. A. Boateng, 37. Bordeianu, 45. Camora – 10. C. Deac, 22. Debeljuh, 27. Petrila
REZERVE: 34. Bălgrădean, 5. K. Dimitrov, 7. Ad. Păun, 9. Omrani, 11. Chipciu, 17. Dugandzic, 18. V. Costache, 20. Neguț, 30. Birligea
ABSENT: Susic (accidentat)
ANTRENOR: Dan Petrescu

CSU CRAIOVA: 13. Pigliacelli – 18. Vlădoiu, 25. V. Găman, 23. M. Constantin, 5. Vătăjelu – 6. Screciu, 14. A. Crețu – 7. Câmpanu, 17. Baiaram, 9. A. Ivan – 19. Koljic
REZERVE: 1. Lazar, 2. Papp, 8. Mateiu, 16. Nistor, 20. Markovic, 22. Gustavo, 24. Roguljic, 27. Bic, 33. Căpățână
ABSENȚI: Bancu (suspendat), Houri (în recuperare)
ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf


loading...
Partenerii noștri