COSTA RICA – ANGLIA 0-0. Anglia pleacă de la CM 2014 cu un singur punct

CM 2014. Anglia a încheiat pe ultimul loc grupa D de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, încheind 0-0 partida cu câştigătoarea grupei, Costa Rica.

24 iun. 2014, 08:26
COSTA RICA – ANGLIA 0-0. Anglia pleacă de la CM 2014 cu un singur punct

COSTA RICA vs. ANGLIA 0-0. Costa Rica a câştigat Grupa D şi va juca în optimile de finală cu echipa clasată pe locul secund în Grupa C, în timp ce Anglia părăseşte competiţia cu un singur punct în cont.

Costa Rica a început fără Umana şi Bolanos, menajaţi, în timp ce Hodgson i-a lăsat pe banca de rezerve pe Johnson, Baines, Jagielka, Gerrard, Rooney, Welbeck, Sterling sau Henderson, titulari în meciurile anterioare.

Clasamentul final al Grupei D:

loc echipa M V E Î GM-GP P
1 Costa Rica 3 2 1 0 4-1 7
2 Uruguay 3 2 0 1 4-4 6
3 Italia 3 1 0 2 2-3 3
4 Anglia 3 0 1 2 2-4 1


Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90+3 Finalul partidei, Costa Rica câştigă grupa.

Min. 90 Trei minute de prelungire.

Min. 69 Frank Lampard a expediat şutul său cu numărul 40 la Campionatele Mondiale. Niciodată nu a reuşit să înscrie.

Min. 65 Daniel Sturridge ratează cea mai mare ocazie a meciului! A şutat pe colţul lung, însă puţin pe lângă poartă.

Min. 62 Prima schimbare la englezi, Lallana este înlocuit cu Sterling.

Min. 53 Mijlocaşul englez Ross Barkley primeşte cartonaş galben pentru că l-a ţinut de tricou pe Gamboa, oprind astfel un contraatac al chilienilor.

Min. 48 După prima repriză, Anglia şi Chile sunt la egalitate şi la capitolul posesie, ambele cu câte 50%.

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 42 Ross Barkley şutează din 16 metri, însă pe lângă poarta costaricanilor.

Min. 39 Contraatac al chilienilor, dar centrarea lui Gamboa este prea aproape de poartă, iar Foster reţine.

Min. 35 Ocazie mare a lui Daniel Sturridge, care trimite cu capul puţin peste poartă! Balonul i-a fost recentrat, tot cu capul, de Phil Jones. Combinaţia a fost spectaculoasă.

Min. 23 Lovitură liberă pentru costaricani, executată de Borges, portarul Foster respinge mingea în transversală! Mare ocazie pentru Costa Rica!

Min. 18 Daniel Sturridge încearcă o folha seca de la 22 de metri, balonul nu prinde spaţiul porţii.

Min. 15 Primul sfert de oră al acestei partide a fost foarte echilibrat, cu câte o ocazie de fiecare parte.

Min. 12 Ocazie pentru englezi, care sunt aproape de deschiderea scorului. Şutul lui Daniel Sturridge trece puţin pe lângă poarta costaricanilor.

Min. 8 Meciul este plin de angajament, cele două formaţii nu se menajează deloc, deşi englezii au pierdut orice şansă de a mai continua la acest turneu final.

Min. 2 Costa Rica are deja prima ocazie, dar şutul lui Joel Campbell, din 20 de metri, îl loveşte în spate pe Garry Cahill şi ocoleşte poarta. Arbitrul nu dictează însă corner.

Min. 1 A început meciul Costa Rica – Anglia.

Componenţa formaţiilor:

Costa Rica: Keylor Navas – Gamboa, Oscar Duarte, Giancarlo Gonzalez, Roy Miller, Junior Diaz – Bryan Ruiz, Borges, Tejeda – Brenes, Joel Campbell. Selecţioner: Jorge Luis Pinto.

Anglia: Fraser Forster – Phil Jones, Gary Cahill, Smalling, Luke Shaw – Lampard, Wilshere –  James Milner, Ross Barkley, Adam Lallana – Daniel Sturridge. Selecţioner: Roy Hodgson.

COSTA RICA şi ANGLIA, LIVE VIDEO de la ora 19:00,se întâlnesc din posturi total diferite. COSTA RICA este liderul grupei, iar ANGLIA este deja eliminată. LIVE VIDEO. COSTA RICA – ANGLIA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COSTA RICA şi ANGLIA, LIVE VIDEO de la ora 19:00, se vor înfrunta, marţi, la Belo Horizonte, în ultima etapă a Grupei D de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COSTA RICA – ANGLIA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

LIVE VIDEO COSTA RICA-ANGLIA AICI

COSTA RICA a trecut de grupe pentru a doua oară în istoria participărilor sale, prima oară fiind în 1990, când au reuşit victorii cu Scoţia şi Suedia. LIVE VIDEO. COSTA RICA – ANGLIA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COSTA RICA şi ANGLIA, LIVE VIDEO de la ora 19:00, se vor înfrunta, marţi, la Belo Horizonte, în ultima etapă a Grupei D de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COSTA RICA – ANGLIA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

ANGLIA a pierdut la limită meciurile cu Italia şi Uruguay (1-2) şi părăseşte turneul din faza grupelor, pentru prima oară din 1958 (Suedia). LIVE VIDEO. COSTA RICA – ANGLIA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COSTA RICA şi ANGLIA, LIVE VIDEO de la ora 19:00, se vor înfrunta, marţi, la Belo Horizonte, în ultima etapă a Grupei D de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COSTA RICA – ANGLIA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

COSTA RICA – ANGLIA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COSTA RICA şi ANGLIA, LIVE VIDEO de la ora 19:00, se vor înfrunta, marţi, la Belo Horizonte, în ultima etapă a Grupei D de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COSTA RICA – ANGLIA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COSTA RICA este a patra reprezentantă a zonei CONCACAF pe care ANGLIA o întâlneşte la Cupa Mondială, după SUA (în două rânduri), Mexic şi Trinidad & Tobago. Doar echipa SUA nu au reuşit englezii să o învingă, suferind eşec cu 0-1 în Brazilia 1950 şi remizând 1-1 în 2010. Anglia a învins Mexicul cu 2-0 în 1966 şi Trinidad & Tobago cu 2-0 în 2006.

COSTA RICA – ANGLIA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COSTA RICA şi ANGLIA, LIVE VIDEO de la ora 19:00, se vor înfrunta, marţi, la Belo Horizonte, în ultima etapă a Grupei D de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COSTA RICA – ANGLIA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Un egal reuşit de ”Los Ticos” cu Anglia le-ar fi suficient să câştige Grupa D, considerată de unii specialişti ”grupa morţii”. Hogdson ar putea să îi folosească în meciul de marţi şi pe tinerii Luke Shaw, Ross Barkley sau Alex Oxlade-Chamberlain.

LIVE VIDEO. COSTA RICA – ANGLIA. Meciul de pe stadionul „Mineirao” (58.170 locuri) va fi arbitrat de algerianul Djamel Haimoudi.

LIVE VIDEO. COSTA RICA – ANGLIA Echipele probabile:

Costa Rica: 1. Keylor Navas – 16. Cristian Gamboa, 6. Oscar Duarte, 3. Giancarlo Gonzalez, 4. Michael Umana, 15. Junior Diaz – 10. Bryan Ruiz (căpitan), 5. Celso Borges, 17. Yeltsin Tejeda, 7. Christian Bolanos – 9. Joel Campbell. Selecţioner: Jorge Luis Pinto.

Anglia: 1. Joe Hart – 2. Glen Johnson, 5. Gary Cahill, 6. Phil Jagielka, 23. Luke Shaw – 4. Steven Gerrard (căpitan), 21. Ross Barkley – 19. Raheem Sterling, 10. Wayne Rooney, 11. Danny Welbeck – 9. Daniel Sturridge. Selecţioner: Roy Hodgson.

COSTA RICA – ANGLIA. Partida dintre Costa Rica si Anglia nu are nicio miza. Costa Rica este deja calificata, in timp ce Anglia are bagajele facute pentru a pleca de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.