LIVE VIDEO DIGI SPORT PANDURII – VIITORUL, de la ora 20:30, în etapa a II-a din PLAY-OFF

LIVE VIDEO DIGI SPORT PANDURII - VIITORUL. Pandurii pot urca pe locul 1 dacă vor câştiga meciul cu Viitorul. Partida PANDURII - VIITORUL se joacă, duminică, de la ora 20:30, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

12 mart. 2016, 17:53
LIVE VIDEO DIGI SPORT PANDURII – VIITORUL, de la ora 20:30, în etapa a II-a din PLAY-OFF

LIVE VIDEO DIGI SPORT PANDURII – VIITORUL. Pandurii au şanse reale la titlu în acest sezon, însă gorjenii sunt chinuiţi de alte probleme. Complexul Energetic Oltenia, principalalul sponsor al echipei, a anunţat că-şi retrage sprijinul de două milioane de euro pe sezon. Este o veste care a produs îngrijorare în vestiarul lui Edi Iordănescu. Antrenorul Pandurilor este acum pus în situaţia de a motiva un lot de jucători neplătiţi şi care nu ştiu când îşi vor primi banii.

LIVE VIDEO DIGI SPORT PANDURII – VIITORUL. Şi Viitorul are probleme, dar nu de natură financiară. Iarna pare să-i fi dat peste cap pe jucătorii lui Gică Hagi, care au reuşit o primă parte de sezon peste aşteptări. Viitorul are o singură victorie în 2016, 2-1 cu Petrolul şi niciuna în play-off. Dacă la finalul anului trecut Hagi anunţa că se gândeşte la titlu, acum este mult mai realist.

LIVE VIDEO DIGI SPORT PANDURII – VIITORUL. Echipele probabile:

PANDURII: Stanca – Unguruşan, Vasco Fernandes, Săpunaru, Grecu – Mrzljak, Ropotan – Răduţ, Nistor, Nicoară – Hora.

VIITORUL: Pecanha – Nicoliţă, Goulon, Boli, Ganea – R. Marin, Nedelcu, de Lucas – A. Chiţu, I. Hagi, Fl. Tănase.