ECUADOR-FRANTA 0-0. Franţa, calificată fără emoţii. În optimile CM 2014 va întâlni Nigeria

ECUADOR-FRANTA 0-0. Franţa a pierdut primele punte la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, însă era calificată în faza optimilor dinaintea partidei cu Ecuadorul. "Cocoşii" termină grupa E pe primul loc şi vor întâlni în optimile de finală Nigeria.

RomaniaTV.net
25 iun. 2014, 10:20

ECUADOR vs. FRANŢA 0-0

Echipa Franţei a câştigat Grupa E a Campionatului Mondial de Fotbal 2014, după ce a remizat cu Ecuadorul, scor 0-0, miercuri, pe stadionul „Maracana” din Rio de Janeiro.

Franţa, care a fost împiedicată de portarul Alexander Dominguez să învingă formaţia sud-americană, va juca în optimile de finală cu Nigeria, echipă clasată pe locul secund în Grupa F.

Didier Deschamps a operat nu mai puţin de şase schimbări în formula de start faţă de meciul cu Elveţia, intrând Sagna, Koscielny, Digne, Schneiderlin, Sissoko şi Griezmann.

Chiar şi în aceste condiţii Les Bleus au jucat bine în faţa unei echipe a Ecuadorului obligată de rezultatul din celălalt meci să câştige. Francezii au avut o posesie mai bună decât sud-americanii, dar cele două formaţii şi-au împărţit ocaziile.

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90 Finalul meciului.

Min. 89 O nouă ocazie pentru francezi, şutul lui Pogba trece pe lângă poartă.

Min. 87 Paradă superbă a lui Dominguez, la şutul lui Remy!

Min. 79 Ultima schimbare la francezi, Remy l-a înlocuit pe Griezmann.

Min. 78 Un nou şut al lui Benzema, prinde Dominguez.

Min. 70 Şut inutil al lui Pogba, tot de la peste 35 metri, mult peste poartă. Foarte slab a fost francezul astăzi.

Min. 69 Arroyo şutează în forţă de la peste 35 de metri, mingea se duce departe de poarta francezilor.

Min. 67 A doua schimbare la francezi, Blaise Matuidi este înlocuit cu Olivier Giroud.

Min. 65 Un-doi Sissoko-Benzema, jucătorul Realului trage de la 20 de metri, balonul este contrat şi se duce în corner.

Min. 63 Şut puternic al lui Sissoko, de la peste 20 de metri, mingea trece peste poarta Ecuadorului.

Min. 61 Bună ieşire a lui Dominguez, în faţa lui Benzema, care aştepta mingea centrată de pe dreapta de Pogba.

Min. 60 Prima schimbare la francezi, intră Varane, în locul lui Sakho.

Min. 54 Antonio Valencia a fost eliminat în două dintre ultimele patru meciuri jucate pentru Ecuador.

Min. 54 Şut Noboa, din cădere, mingea se duce pe lângă poarta lui Hugo Lloris.

Min. 50 Arbitrul ivorian ia decizia de a-l elimina pe Antonio Valencia, pentru faultul de mai devreme!

Min. 48 Antonio Valencia şi-a lăsat crampoanele pe genunchiul lui Digne, care rămâne întins pe gazon. Jocul este oprit, medicii au intervenit.

Min. 47 Ocazie uriaşă a francezilor, Griezmann reia spre poartă, Dominguez respinge incredibil în bară!

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 44 Şut Benzema, de la 25 de metri, Dominguez reuşeşte să blocheze.

Min. 38 Prima mare ocazie a meciului este ratată de francezi. Lovitura de cap a lui Pogba este scoasă în corner, de sub bară, de Dominguez.

Min. 29 Ecuadorianul Noboa se accidentează la cap într-un duel aerian cu Matuidi şi sângerează. Medicii i-au pus lui Noboa un pansament provizoriu.

Min. 24 Ecuadorienii au prins încredere şi trec din ce în ce mai des centrul terenului.

Min. 21 Bună ieşire a portarului Lloris, la picioarele lui Enner Valencia, la una dintre primele incursiuni ale ecuadorienilor în careul francez.

Min. 15 Vole frumos de la 20 de metri al lui Sissoko, prinde Dominguez.

Min. 11 Griezmann şutează de la 20 de metri, peste poarta Ecuadorului.

Min. 7 Incursiune Matuidi pe stânga, balonul este respins în corner, primul al jocului.

Min. 1 A început Ecuador – Franţa.

Componenţa formaţiilor:

Ecuador: Dominguez – Paredes, Guagua, Erazo, Ayovi – Antonio Valencia, Minda, Noboa, Jefferson Montero – Arroyo, Enner Valencia. Selecţioner: Reinaldo Rueda.

Franţa: Lloris – Bacary Sagna, Koscielny, Mamadou Sakho, Lucas Digne – Pogba, Schneiderlin, Matuidi – Griezmann, Benzema, Moussa Sissoko. Selecţioner: Didier Deschamps.

Ecuador şi Franta, LIVE VIDEO de la ora 23:00, s-au întâlnit până acum o singură dată, în mai 2008. FRANTA s-a impsu în faţa celor din ECUADOR cu 2-0 la Grenoble, într-un meci amical. LIVE VIDEO. ECUADOR – FRANTA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ECUADOR şi FRANTA, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se vor întâlni miercuri, la Rio de Janeiro, în Grupa E de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ECUADOR – FRANTA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de al CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

LIVE VIDEO FRANTA-ECUADOR AICI

FRANTA poate câştiga grupa chiar şi în cazul unei înfrângeri la trei goluri, în timp ce ECUADOR trebuie să scoată acelaşi rezultat cu Elveţia, cu care se află la egalitate de puncte, pentru a merge mai departe. LIVE VIDEO. ECUADOR – FRANTA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ECUADOR şi FRANTA, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se vor întâlni miercuri, la Rio de Janeiro, în Grupa E de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ECUADOR – FRANTA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de al CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

ECUADOR se află la a treia sa Cupă Mondială, după cele din 2002 şi 2006, şi a trecut o singură dată de faza grupelor. LIVE VIDEO. ECUADOR – FRANTA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ECUADOR şi FRANTA, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se vor întâlni miercuri, la Rio de Janeiro, în Grupa E de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ECUADOR – FRANTA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de al CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

LIVE VIDEO FRANTA – ECUADOR. Franta, campioană mondială în 1998, a început excelent turneul din Brazilia, obţinând până acum două victorii la diferenţă de trei goluri, 3-0 cu Honduras şi 5-2 cu Elveţia. Pentru selecţionata lui Didier Deschamps este important să termine grupa pe primul loc, pentru că astfel ar evita formaţia Argentinei în optimile de finală. Fiecare echipă care câte un marcator în formă, francezii pe Karim Benzema, iar ecuadorienii pe Enner Valencia, fiecare având câte trei goluri marcate în Brazilia. LIVE VIDEO. ECUADOR – FRANTA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ECUADOR şi FRANTA, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se vor întâlni miercuri, la Rio de Janeiro, în Grupa E de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ECUADOR – FRANTA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de al CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

LIVE VIDEO FRANTA – ECUADOR. Meciul de pe ”Maracana” (74.738 locuri) va fi arbitrat de ivorianul Noumandiez Doue. LIVE VIDEO. ECUADOR – FRANTA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ECUADOR şi FRANTA, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se vor întâlni miercuri, la Rio de Janeiro, în Grupa E de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ECUADOR – FRANTA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de al CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

LIVE VIDEO FRANTA – ECUADOR Echipele probabile:

Franta: 1. Hugo Lloris (căpitan) – 2. Mathieu Debuchy, 4. Raphael Varane, 5. Mamadou Sakho, 3. Patrice Evra – 15. Bacary Sagna, 14. Blaise Matuidi – 8. Mathieu Valbuena, 19. Paul Pogba, 10. Karim Benzema – 9. Olivier Giroud. Selecţioner: Didier Deschamps.

Ecuador: 22. Alexander Dominguez – 4. Juan Carlos Paredes, 2. Jorge Guagua, 3. Frickson Erazo, 10. Walter Ayovi – 16. Antonio Valencia (căpitan), 14. Oswaldo Minda, 6. Cristian Noboa, 7. Jefferson Montero – 13. Enner Valencia, 11. Felipe Caicedo. Selecţioner: Reinaldo Rueda.