LIVE VIDEO INSULA IUBIRII. Începe sezonul 5: concurenţi, ispite şi tot ce trebuie să ştii despre INSULA IUBIRII SEZONUL 5

Publicat: Luni, 22 Aprilie 2019 14:28 // Actualizat: Luni, 22 Aprilie 2019 14:28 // Sursa: romaniatv.net

LIVE VIDEO INSULA IUBIRII. Insula Iubirii pune la încercare relațiile unor noi cupluri în sezonul 5. Concurenți și ispite, Insula Iubirii este locul unde se dă cel mai greu test al fidelității. Luni, 22 aprilie, începe INSULA IUBIRII SEZONUL 5.

LIVE VIDEO INSULA IUBIRII. În noul sezon Insula Iubirii, noi cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor.

INSULA IUBIRII. Scene de amor sălbatic. Cine sunt protagoniştii VIDEO

LIVE VIDEO INSULA IUBIRII. CONCURENTI INSULA IUBIRII. Teodora (34 de ani) și Eusebiu (37 de ani) au o relație de un an, dar sunt cel mai matur cuplu din acest sezon și au surprins echipa cu dezinvoltura lor. Cei doi susțin că au încredere unul în celălalt, dar își doresc "să vadă adevărata față a celuilalt".

LIVE VIDEO INSULA IUBIRII. CONCURENTI INSULA IUBIRII. Denisa (21 de ani) și Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani și se gândesc deja la următorul pas în relația lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost cel care a cucerit-o, fiind și primul iubit al tinerei.

LIVE VIDEO INSULA IUBIRII. CONCURENTI INSULA IUBIRII. Geanina (20 de ani) și Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra mărturisește că acesta este bărbatul vieții ei. "Femeia care ar putea să mi-l ia ar trebui să fie puternică, deșteaptă, pentru că așa m-a făcut pe mine să fiu, asta își dorește", a mărturisit Geanina, cunoscând dorințele partenerului său. "Ce poate să aibă o ispită? Atâta timp cât am acasă ce îmi trebuie, pentru ce să risc?", susține Costas la începutul testului de pe tărâm thailandez.

Ispita Nicoleta de la Insula Iubirii, condamnată la ÎNCHISOARE. Ce infracţiune a comis în Anglia

LIVE VIDEO INSULA IUBIRII. CONCURENTI INSULA IUBIRII. Concurenți surpriză la Insula Iubirii - Aurel și Diana. Insula Iubirii va întâmpina în Thailanda și un cuplu neașteptat! În urmă cu un an, Aurel și Diana se aflau în aceeași ipostază, dar la brațul altor parteneri, și au trăit apoi experiențe intense pe Insula Iubirii. Amândoi au trădat și au abandonat persoanele alături de care au venit și au trăit experiențe intense în brațele ispitelor. Cu atât mai mult, la începutul anului 2018, vestea că cei doi formează un cuplu a venit ca o imensă surpriză.

LIVE VIDEO INSULA IUBIRII. ISPITE INSULA IUBIRII. Pe Insula Iubirii, ispitele, 12 la numări, așteaptă noi concurenți, în sezonul 5, pentru a le da ceea ce ei au cerut, un test, dar unul sincer. Un test care îi expune exact așa cum sunt ei, nu așa cum vor să pară. Insula Iubirii nu este un judecător, iar testul nu este un proces. Insula Iubirii este experiența care oferă, doar celor care o cer și apelează de bună voie prin înscrierea la casting, ceea ce ei pretind că vor să afle personalitatea partenerilor și realitatea din cuplul lor, indiferent dacă interesele lor reale sunt diferite de ceea ce ei declară că visează. Nicoleta Dragne sau Nico de la Insula Iubirii, așa cum o știu deja fanii reality show-ului Antena 1, a acceptat rolul de ispită pentru a treia oară.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8743
RON
31 Oct
noapte 6 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H