Rezultate Liga Campionilor. Real Madrid trece de Chelsea după un thriller pe Bernabeu. Surpriza serii: Bayern, eliminată de Villarreal

Real Madrid a pierdut manșa retur cu Chelsea, scor 2-3 (1-3 în timpul regulamentar), dar s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor datorită victoriei de pe Stamford Bridge, scor 3-1. În celălalt meci, Bayern a remizat cu Villarreal acasă şi părăseşte competiţia

13 apr. 2022, 00:31
Rezultate Liga Campionilor. Real Madrid trece de Chelsea după un thriller pe Bernabeu. Surpriza serii: Bayern, eliminată de Villarreal
LIVE VIDEO Real Madrid - Chelsea STREAM ONLINE în Liga Campionilor. Londonezii caută o minune pe "Santiago Bernabeu"

Rezultate Liga Campionilor. Real Madrid este echipa calificată în semifinalele UEFA Champions League, după un meci dramatic pe Santiago Bernabeu contra lui Chelsea, pierdut de madrileni cu scorul de 2-3. Scorul după cele două manșe a fost de 5-4 în favoarea madrilenilor, astfel că echipa lui Carlo Ancelotti merge în semifinale.

UPDATE: Surpriză uriaşă în Germania, Bayern este eliminată din Liga Campionilor după 1-1 pe teren propriu cu Villarreal.

Bayern Munchen a fost eliminată în sferurile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a remizat, marţi, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), în manşa a doua a acestei faze. În tur, Villarreal s-a impus cu 1-0. Campioana Germaniei a condus cu 1-0, dar Chukwueze a egalat în minutul 88, la unul dintre puţinele contraatacuri ale oaspeţilor.

Miercuri, de la ora 22.00, se dispută celelalte două jocuri din manşa a doua a sferturilor, Liverpool – Benfica Lisabona (scor 3-1 în tur) şi Atletico Madrid – Manchester City (0-1). În semifinalele programate la 26/27 aprilie şi 3/4 mai se vor întâlni Manchester City/Atletico – Chelsea/RealMadrid şi Benfica/Liverpool – Villarreal.

Real Madrid – Chelsea, cum a evoluat scorul:

Real Madrid – Chelsea 2-3, a marcat Benzema în prelungiri, min. 95.Real Madrid – Chelsea 1-3, a marcat Rodrygo, min. 80!Real Madrid – Chelsea 0-3, a marcat Werner, min. 75!Real Madrid – Chelsea 0-2, a marcat A. Ruediger, min. 51!Real Madrid – Chelsea 0-1, a marcat Mount, min. 15!

Echipele de start din Real Madrid – Chelsea

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Alaba, Nacho, Mendy – Kroos, Casemiro, Modric – Valverde, Benzema, Vinicius Jr. Rezerve: Lunin – Toni Fuidias, Asensio, Marcelo, Jovic, Lucas V., Bale, Ceballos, Rodrygo, Mariano, Camavinga, Rafa Marin. Antrenor: Carlo Ancelotti

Chelsea: E. Mendy – R. James, T. Silva, Rudiger, M. Alonso – Kante, Loftus-Cheek, Kovacic – Mount, Havertz, Werner. Rezerve: Kepa, Bettinelli – Azpilicueta, Chalobah, Christensen, Jorginho, Saul, Pulisic, Sarr, Vale, Zyiech. Antrenor: Thomas Tuchel

Stadion: Santiago Bernabeu (Madrid). Arbitru: Szymon Marciniak (Polonia).

LIVE VIDEO Real Madrid – Chelsea STREAM ONLINE în Liga Campionilor. Londonezii caută o minune pe „Santiago Bernabeu”

Real Madrid trece printr-o perioadă fastă, conduce clar La Liga şi se află la un pas de semifinalele Ligii Campionilor. „Acest sezon a arătat că sunt doi atacanți care au ieșit mereu în evidență, Vinicius și Benzema. În trecut i-am avut pe Cristiano Ronaldo și pe Gareth Bale. Este adevărat că Real Madrid este dependentă de Benzema. Nu este niciun motiv să ascundem acest lucru. Sunt fericit că suntem dependenți de Benzema. Nu mă deranjează că s-a scos regula golului în deplasare. Accept regulile așa cum sunt ele făcute. E mai mult echilibru așa și eu accept asta. Victoria din tur poate să fie un rezultat periculos pentru noi. Trebuie să înțelegem că munca nu e încă terminată. Am produs mult în prima manșă, la fel trebuie să facem și la retur” a spus Carlo Ancelotti.

Gigi Becali dezvăluie cine este patronul din Liga 1 care l-a depășit. „E cel mai tare, eu sunt mic față de el!” VIDEO

Chelsea s-a deplasat la Madrid fără Lukaku, lăsat acasă din cauza unor probleme medicale. „Nu avem șanse foarte mari la calificare. Totuși, trebuie să sperăm și să arătăm determinare, dorință, efort și încredere că putem să reușim. În tur, nu am făcut asta. Trebuie să încercăm, nu avem nimic de pierdut. Trebuie să acceptăm că eliminarea nu înseamnă sfârșitul nostru. Experiența meciului precedent trebuie să o arătăm pe teren. Romelu Lukaku nu o să facă deplasarea alături de noi în Spania. Azpilicueta și-a revenit, el este parte din lot. De asemenea, Hudson-Odoi o să rămână și el în Anglia. Ambii au probleme medicale și nu au putut fi recuperați”, a spus Thomas Tuchel.

Dieta minune a lui Dumitru Dragomir. Cum a reuşit fostul şef al LPF să slăbească 10 kilograme: „Dacă mă uit în oglindă, cred că am 40 de ani!” VIDEO

În faza optimilor de finala, Real Madrid a eliminat pe PSG, dupa 0-1 în tur şi 3-1 în retur. De partea cealaltă, Chelsea a trecut de o altă reprezentantă a Franâei, campioana en-titre OSC Lille, cu scorul de 4-1 la general (2-0 acasa şi 2-1 în deplasare).

Real Madrid – Chelsea, echipe probabile:

REAL MADRID: Courtois – Carvajal, Nacho, Alaba, Mendy – Modrić, Casemiro, Kroos – Valverde, Benzema, Vini Jr. ANTRENOR: Carlo Ancelotti.

CHELSEA: Mendy – Chalobah, Thiago Silva, Rüdiger – James, Kanté, Kovačić, Marcos Alonso – Mount, Havertz, Ziyech. ANTRENOR: Thomas Tuchel.

Stadion: Santiago Bernabeu (Madrid), arbitru: Szymon Marciniak (Polonia).