LIVE VIDEO ZURICH-STEAUA PRO TV. Liga Europa, meciul ultimei şanse pentru roş-albaştri

LIVE VIDEO ZURICH-STEAUA PRO TV. Liga Europas programează astăzi, de la orele 20.00 şi 22.05, 24 de meciuri din etapa a patra a fazei grupelor.

03 nov. 2016, 08:30
LIVE VIDEO ZURICH-STEAUA PRO TV. Liga Europa, meciul ultimei şanse pentru roş-albaştri

LIVE VIDEO ZURICH-STEAUA PRO TV

Steaua, echipa probabilă:

Niţă – Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovici – Muniru, Bourceanu – Ad. Popa, Boldrin, Aganovic – De Amorim.

LIVE VIDEO ZURICH-STEAUA PRO TV. Steaua are doar două puncte în trei meciuri jucate până acum în Liga Europa, pierzând cu Osmanlispor şi remizând cu Villarreal şi FC Zurich. În această seară, de la ora 22.05, roş-albaştrii vor juca returul cu elveţienii, după 1-1 acum două săptămâni, pe Arena Naţională. Steaua este pe ultimul loc în Grupa L a Europa League, Zurich şi Osmanlispor având câte patru puncte, în timp ce Villarreal are deja cinci, astfel că oricare alt rezultat în afara victoriei reduce considerabil şansele la calificarea în primăvara europeană.

Conform informaţiilor oferite de Gigi Becali, Aganovic va juca în partea stângă a liniei de trei mijlocaşi ofensivi, iar De Amorim va fi folosit vârf împins, în locul lui Golubovic, care în ciuda golului marcat în tur, nu i-a convins nici pe patron, nici pe Laurenţiu Reghecampf.

LIVE VIDEO ZURICH-STEAUA PRO TV. „Am venit la Zurich să câştigăm toate cele 3 puncte. Să vedem dacă şi putem. Cred eu că ne-am pregătit destul de bine. Avem şi probleme de lot, dar sunt sigur că cei care vor intra mâine vor face orice să obţinem cele 3 puncte. Sper să reuşim un rezultat pozitiv, adică să luăm cele 3 puncte. Va fi alt meci decât cel de la Bucureşti. Bineînţeles, trebuie să câştigăm următorul meci ca să ne calificăm în primăvara Europa League. Trebuie să respectăm echipa din Zurich, chiar dacă joacă în liga a doua. Sunt foarte agresivi şi puternici. Dar sunt sigur că putem face un meci foarte bun, mai ales că jucăm mai bine în deplasare”, a prefaţat Laurenţiu Reghecampf meciul de la Zurich.