Două tramvaie s-au ciocnit în sectorul 4 al Capitalei. Şapte persoane sunt rănite

Două tramvaie s-au ciocnit, miercuri, în sectorul 4 al Capitalei, în zona Şura Mare. În urma coliziunii dintre cele două mijloace de transport în comun, şapte persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind duse la spital.

RomaniaTV.net
27 mai 2020, 08:43

Accidentul dintre cele două tramvaie s-a produs înaintea prânzului, la intersecţia Şoselei Olteniţei cu Giurgiului. Au fost implicate două tramvaie de pe liniile 11 și 7. La fața locului au venit mai multe echipaje de ambulanță și pompieri. Şapte persoane sunt rănite, iar trei dintre acestea au fost transportate la la Spitalul Bagdasar Arseni.

Ambii vatmani au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost zero.

Brigada Rutieră a transmis că accidentul a avut loc în jurul orei 11.40, la intersecţia Şoselei Olteniţei cu Giurgiului. Conducătorul tramvaiului liniei 7 care se deplasa pe şoseaua Oltenitei către şoseaua Giurgiului nu ar fi schimbat macazul şi s-a ciocnit frontal cu un tramvai al liniei 11, care circula regulamentar.

„Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier”, a arătat sursa citată

În urma coliziunii dintre două tramvaie, liniile tramvaielor 7, 11 şi 25  sunt blocate în zona Sos. Oltenitei/ Sos.Giurgiului, anunţă Clienţi STB pe contul de Twitter.