LIVE RomaniaTV
 
 

GREGORIAN BIVOLARU, arestat vineri în Franţa. A fost prins la sex shop după un documentar VIDEO

Publicat: Vineri, 26 Februarie 2016 17:26 // Actualizat: Vineri, 26 Februarie 2016 22:10 // Sursa: romaniatv.net

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, urmarit prin Interpol, a fost arestat vineri în Franța. Potrivit primelor informații, acesta avea asupra sa acte false. Tribunalul Sibiu a emis pe numele lui Gregorian Bivolaru, condamnat la şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, mandat european de arestare.

UPDATE: Liderul grupării MISA a fost capturat, în Franța, în urma unui documentar realizat de o echipă de jurnaliști finlandezi, care a dezvăluit că acesta exploatează femei într-o fermă din Franța. Acesta a fost recunoscut inclusiv de angajații unui sex shop din Paris.

Gregorian Bivolaru era căutat sub acuzaţiile de exploatare sexuală a minorilor şi pornografie infantilă, în timp ce Robert Gîrleanu a fost condamnat pe viaţă pentru omor, însă nu a fost prins de autorităţi.

"Imediat după pronunţarea sentinţei definitive, la Bucureşti, s-a cerut emiterea unui mandat european şi internaţional de arestare pe numele lui Gregorian Bivolaru, cunoscut fiind faptul că acesta nu se află în ţară. Acest lucru a fost cerut de către colegii de la Bucureşti având în vedere că ultimul domiciliu din România Bivolaru l-a avut în Bucureşti. Acest mandat a fost deja emis de către Tribunalul Sibiu, nu ştiu exact la ce dată", a spus recent  prim-procurorul Adriana Şandru.

Potrivit acesteia, pe numele lui Gregorian Bivolaru a fost emis şi un mandat de urmărire internaţională. Şandru a precizat că emiterea mandatelor s-a făcut de către Tribunalul Sibiu deoarece a fost instanţa de fond în dosarul lui Gregorian Bivolaru. 

"Aici s-a judecat fondul dosarului. Bivolaru a fost achitat, iar noi am făcut apel la Curtea de Apel Alba-Iulia. Şi acolo a fost achitat, iar colegii de la Alba au făcut recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a dat sentinţa definitivă de condamnare", a mai declarat Şandru.

În total, pe lista infractorilor cautati de Europol apar 57 de nume.

Consultaţi aici lista completă dată publicităţii de Europol.

Robert Gîrleanu a fost dat în urmărire internaţională în vara lui 2015, după ce Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat la închisoare pe viaţă pentru triplu asasinat. Nu se ştie cum a fugit din ţară, având în vedere că acesta era dat în consemn la frontieră încă de acum un an şi jumătate. O altă decizie bizară este şi eliberarea dispusă de prima instanţă a lui Gîrleanu. Acesta a fost pus sub control judiciar de acelaşi judecător care, la doar câteva luni distanţă, avea să îl condamne pe viaţă. Numele lui Gîrleanu apare în mai multe asasinate celebre comise în ţara noastră.

Tribunalul Sibiu a emis, în 2013, mandat european de arestare pe numele lui Gregorian Bivolaru, condamnat la şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor.

Gregorian Bivolaru a fost condamnat, pe 14 iunie 2013, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor în formă continuată, decizia fiind definitivă.

Prin aceeaşi decizie, ICCJ l-a achitat pe Bivolaru de perversiuni sexuale în legătură cu victima Mădălina Dumitru, pe motiv că faptei îi lipseşte unul din elementele constitutive ale infracţiunii. Pentru acelaşi motiv şi în cazul aceleiaşi victime, Bivolaru a fost achitat şi pentru fapta de trafic de minori.

Instanţa l-a mai achitat pe Bivolaru, pe motiv că fapta nu există, în cazul acuzaţiei de act sexual cu un minor în legătură cu victima Ilinca Simionescu, şi pentru trafic de minori în legătură cu aceeaşi victimă, pe motiv că faptei îi lipseşte unul din elementele constitutive.

De asemenea, ICCJ a încetat procesul penal faţă de Bivolaru în legătură cu fapta de act sexual cu un minor în formă continuată în legătură cu victima Arabela Marquez şi totodată pentru fapta de corupţie sexuală în legătura cu victima Mădălina Dumitru, în ambele cazuri constatându-se prescrierea faptelor.

Totodată, instanţa a încetat procesul penal pe numele lui Bivolaru pentru tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei, fapta fiind prescrisă.

Gregorian Bivolaru a plecat din România după ce a fost trimis în judecată, în august 2004, fiind arestat în aprilie 2005, în Suedia. În noiembrie 2005, autorităţilor române li s-a respins cererea de extrădare a acestuia.

Ulterior, în decembrie 2005, fondatorul MISA a primit azil politic din partea autorităţilor suedeze.loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Gregorian Bivolaru Gregorian Bivolaru arestat Gregorian Bivolaru Franta MISA
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 feb 18:42
...casă era un puternic miros de mentă, am ameţi În Franţa urmează să fie analizate motivele pentru care România cere extrădarea lui Gregorian Bivolaru şi se va verifica dacă infracţiunile pentru care acesta este acuzat sunt incriminate şi de legea franceză. În cazul în...
27 feb 15:42
Votează email 0 email
...title="bivolaru" src="http://www.vremeanoua.ro/vremea-photo/uploads/bivolaru3_64378400.jpg" alt="" width="620" height="349" /> Gregorian Bivolaru a fost arestat vineri după-amiază, în Franţa, urmând ca în următoarele săptămâni să fie extrădat în România, unde va trebui să ispăşească o...
27 feb 06:54
Răspunde | Votează email 3 email
MARIA
EU NU SUNT AVOCAT, DAR CRED CA DREPTUL SA CAUT DEFINITII IN CODUL PENAL AM. DEFINITIILE HARTUIRII DE TOATE TIPURILE SUNT URMATOARELE:"Direct din Noul Cod Penal ca sa nu fie dubii: Art. 208. - (1) Fapta celui care, în mod repetat, urmăreste, fără drept sau fără uninteres legitim, o persoană ori îi supraveghează locuinta, locul de muncă sau alte locurifrecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepseste cuînchisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă.(2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere ladistantă, care, prin frecventă sau continut, îi cauzează o temere unei persoane, sepedepseste cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nuconstituie o infractiune mai gravă.(3) Actiunea penală se pune în miscare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.adutescu
Utilizator
offline

26
7
Data înregistrării:
Luni, 17 Noiembrie 2008, 23:50
Profil utilizator
[Explicaţii popularitate]

Dată post: Luni, 21 Martie 2011, 22:00
Nu exista in legislatia noastra infractiunea de hartuire, doar cea sexuala, cf art. 203 indice 1 Cod penal: "Hatuirea unei persoane prin amenintare sau contrangere, in scopul de a obtine satisfactii de natura sexuala, de catre o persoana care abuzeaza de autoritatea sau influenta pe care i-o confera functia indeplinita la locul de munca se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda"."- DECI EU VAD NICI TEMERE, NICI CONSTRANGERI, NICI URMARIRI LA ACEA FATA INDRAGOSTITA- NU INTELEG DE CE A FOST PEDEPSITA....DRAGOSTEA NU AR TREBUI CONSTRANSA DE FUNCTII - SI SOTIA DOMNULUI S-A INDRAGOSTIT DE DOMNUL INAINTE SA FIE MINISTRU.
27 feb 00:33
Răspunde | Votează email 5 email
spiralist
Nu sare acum monicutza in ajutorul lui grigorutza ???????
27 feb 06:39
Votează email 2 email
HA...HA...HA...!
Se vede ca nu mai sunt baseii la putere . L-au tinut pitit ani de zile pe idolul lor ideologic .
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H