Mama Alexandrei Măceşanu rupe tăcerea. Mărturii CUTREMURĂTOARE după confruntarea cu procurorii DIICOT VIDEO

Mama Alexandrei Măceşanu s-a decis să rupă tăcerea şi a acordat un interviu, în exclusivitate, la România TV, imediat după vizita sa la DIICOT.

05 sept. 2019, 13:54

Mama fetei dipărute face mărturisiri cutremurătoare. Femeia susţine că este convinsă că Alexandra trăieşte, de aceea a refuzat să predea actul de identitate al copilei până nu se face contraexpertiză.

„Nu suntem lămuriţi că fata a murit în butoi. Nu sunt probe suficiente. Ne legăm de o mică speranţă. Să o găsim. Să intre într-o bună zi pe poartă. Problele sunt dinţii din care s-a prelevat ADN-ul şi oasele. Concret, nu ştim dacă antropologic toate oasele erau din corpul ei (…) Mi-au cerut buletinul şi le-am zis că nu. Măcar până nu se face contraexpertiză nu îl dau, să fim siguri”, a explicat mama Alexandrei.

„Eu cred că a fost răpită, dar din casa aia a luat-o altcineva. Susţin cu tărie că a luat-o cineva de acolo”, mai spune femeia.

Mama adolescentei dispărute a povestit ce s-a întâmplat imediat după răpirea Alexandrei.

„A sunat pe telefonul soţului. Când răspundea soţul, ala închidea. Am răspuns eu şi am zis: dacă ai sunat vorbeşte. Mi a zis că au plecat la mare şi după merg în Anglia să facă bani. Şi am zis cum să pleci cu copilul meu să faci bani când eşti mai bătrân decât mine? Mi-a zis mamă soacra. I-am zis că e mai bătrân decât mine şi am încheiat. Poliţia zice că şi-a făcut datoria. Dacă şi-o făceau, copilul era lânga noi”, a continuat femeia.

Urmăriţi aici interviul integral: 

 

Părinţii Alexandrei Măceşanu au fost joi la sediul DIICOT, unde au fost somaţi să meargă cu buletinul fetei, act necesar pentru declararea decesului. Părinţii fetei nu sunt însă de acord cu acest lucru, vor probe concrete că fata lor e moartă şi se tem că dacă va fi declarat decesul, ancheta procurorilor se va închide, fără să se mai cerceteze dacă nu cumva fata a fost dată unei reţele de trafic de persoane.

Părinţii Alexandrei au plecat de la DIICOT. Ei refuză să predea buletinul fetei

Procurorii DIICOT din cadrul Structurii centrale au dispus, luni, prin ordonanță, predarea de către familia Alexandrei Măceșanu a cărții de identitate către polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, după ce raportul de expertiză genetică a arătat cu probabilitate de 99,93% că victima arsă în butoi este fiica lor.

În baza raportului, ar putea fi cerut certificatul de deces.

Familia Măceșanu a refuzat, însă, luni, predarea cărții de identitate a Alexandrei, motivând faptul că solicită să consulte conținutul concluziilor respectivului raport.