LIVE RomaniaTV
 
 

Nuntă regală la Sinaia. Nicolae, nepotul Regelui Mihai, s-a cununat religios cu Alina Binder. PRIMELE IMAGINI

Publicat: Duminică, 30 Septembrie 2018 08:59 // Actualizat: Luni, 01 Octombrie 2018 12:16 // Sursa: romaniatv.net

Nicolae Medforth-Mills (33 de ani), nepotul Regelui Mihai şi fost Principe al României, şi s-a cununat religios cu Alina-Maria Binder (30 de ani) la Biserica "Sfântul Ilie" din Sinaia. Ceremonia este urmată de o recepţie la Cazinoul din Sinaia. Nepotul Regelui Mihai şi partenera sa, Alina Maria Binder, au alături 200 de apropiaţi din România, dar şi din străinătate, mai puţin pe cei din familia Regală a României, care au declinat invitaţia. Nici măcar mama fostului principe nu a participat la fericitul eveniment.

Nicolae şi aleasa sa, Alina, au ajuns la biserică. Mirii au ales să vină împreună în maşină şi să coboare din maşină la intrarea în curtea bisericii, unde au fost întâmpinaţi de mulţime. 

Cununia religioasă a început cu puţin după ora 14.30. La ceremonie participă capete regale din 13 ţări. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sf. Ilie din Sinaia, situată la intrarea în staţiune, iar un sobor de preoţi împreună cu IPS Calinic al Argeşului şi Muscelului au săvârşit Sfânta Taină a Cununiei. Publicul nu a avut acces în biserică în timpul cununiei, însă slujba a putut fi văzută pe un ecran amplasat în afara bisericii.

Nunta fostului Principe Nicolae cu Alina Binder. Cine sunt naşii cuplului

Naşii cuplului sunt Liviu şi Simona Popescu, Constantin Filitti şi Alexandra Butculescu-Filitti. Cavaleri sunt Mihai Binder, fratele Alinei, Andrew Griffiths din Marea Britanie, Charles-Antoine Uyttenhove din Belgia, Bejan Alizaddeh şi James Dalzell din Marea Britanie, Bogdan Macarie. Domnişoarele de onoare au fost Elizabeta-Karina de Roumanie, Mihaela Şerban, Raluca Tilea, Yvonne Persic, Denisa Fătuşan şi Ana Burcea.

Tort de poveste la nunta Principelui Nicolae. Cu ce se vor îndulci invitaţii

După cununia religioasă, nepotul Regelui Mihai şi soţia sa au plecat într-o caleaşcă, pe Bulevardul Republicii şi pe Bulevardul Carol I, spre Cazinoul din Sinaia, acolo unde va avea loc recepţia şi din al cărui balcon vor saluta publicul. Pe traseu, mirii au fost însoţiţi de Junii Braşovului, de grupuri folclorice din Bucovina şi din alte ţinuturi străvechi româneşti.

La ora 16.35, prinţul Nicolae şi mireasa lui, Alina, au salutat invitaţii din balconul Cazinoului din Sinaia.

 

Nunta regală de la Sinaia. Cum arată a doua rochie a miresei Principelui Nicolae. O va îmbrăca la recepţia de la Cazinoul din Sinaia

Recepţia propriu-zisă a început la ora 18, fiind găzduită în Sala Oglinzilor. Ţinuta obligatorie este specificată pe invitaţia de nuntă. Doamnele poartă rochie de de zi şi obligatoriu pălărie, iar domnii poartă uniformă sau costum de zi.

 

Printre invitaţi se numeră Alteţa Sa Prinţesa Eleonore of Schaumburg-Lippe (stră-stră-nepoata Regelui Frederick al VIII-lea al Danmarcei), prinţul Grigore Ghyka, contele Hubertus Droste zu Vischering von Nesselrode-Reichenstein, contele Elemer Jankovich-Besan, baronul Philip Rinn of Earlston, ÎPS Calinic (delegat de către Patriarhul Daniel), Vlad Oprea, primarul din Sinaia, Elizabeta-Karina de Roumanie, Familia Raţiu-Nicolae, Sasha, Indrei & Pamela Irina Freisacher - din familia Rosetti şi Familia Don Gregor Roy Chowdhury, părintele Iustin de la Mănăstirea Oaşa, Simina Filat - designer, Alex Tudoroiu - Designer, Marsay Alexandra Dulgheru - jucatoare de tenis şi Raul Badiu - pilot de raliu.

Familia Regală a României nu va participa la nunta lui Nicolae

De la nuntă au lipsit membrii Familie legale, inclusiv mama mirelui. Singura care şi-a anunţat prezenţa a fost sora lui Nicolae.

Potrivit unui comunicat de presă al Familiei Regale, în acest weekend, Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu se află într-o vizită în oraşele Soultzmatt şi Haguenau din Alsacia, Republica Franceză, la invitaţia oficială a autorităţilor celor două municipalităţi.

"Majestatea Sa Custodele Coroanei se află în Alsacia pentru a onora memoria soldaţilor români ucişi în anii 1917 şi 1918, în lagărul de prizonieri ai armatei germane. De asemenea, Majestatea Sa doreşte să aducă omagiu localităţii Soultzmatt, care a donat Guvernului României, în anul 1919, locul pe care fusese aşezat lagărul, pentru a fi transformat în cimitir militar românesc. Cimitirul a fost construit în anii 1919-1920 şi a fost onorat cu vizita suveranilor României Mari, Ferdinand I şi Maria, la 9 aprilie 1924", se arată în comunicat.

Nicolae Medforth-Mills este fiul Principesei Elena a României şi al lui Robin Medforth-Mills. S-a născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveţia, şi a primit titlul de Principe la împlinirea vârstei de 20 de ani. În data de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său titlul de „Principe al României" şi calificativul de „Alteţă Regală". Nu a fost însă dat un motiv clar, dar s-a lăsat de înţeles că Regele Mihai ar fi luat această decizie deoarece fosta iubită a Prinţului, Nicoleta Cîrjan, a declarat că fetiţa pe care a născut-o la începutul anului 2016 este copilul lui Nicolae. Fostul principe a negat însă acest lucru.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 oct 13:32
Răspunde | Votează email 0 email
Mihai
Dl Maniu a solicitat (ca reprezentat al opoziţiei unite – P.N.Ţ. şi P.N.L.) o întrevedere comună cu cei doi reprezentanţi diplomatici ai guvernelor englez şi American la Bucureşti (după ce tratase cu aceştia separate, în trei, respective două întrevederi). Conferinţa a avut loc în 27 aprilie 1941 la sediul legaţiei britanice, cu participarea dlui Maniu, a d-lui Reginald Hoare şi a d-lui Gunther. Cu acest prilej s-au tability toate măsurile ce urmau să fie luate după întreruperea relaţiilor diplomatice cu Anglia şi U.S.A. Astfel: Constituirea a două grupuri de legătură, între „opoziţia unită” din România şi o reprezentaţă autorizată a guvernului englez; aceste grupuri urmau să fie înzestrate cu mijloace sigure şi moderne de comunicare (emisie-recepţie) şi cu bază materială de activitate, precum şi cu cifru. Pentru acoperirea cheltuielilor legate de acţiune s-a afectat disponibilul Soc. „Unirea” de Petrol.”
http://adevarul.ro/locale/zalau/adevarul-ascuns-71-ani-despre-lovitura-stat-23-august-1944-oprit-iuliu-maniu-publicare-interviu-istoric-acordat-corneliu-coposu-1_57bae25e5ab6550cb8fe2233/index.html
http://www.ziaristionline.ro/2011/06/23/documentele-secrete-ale-tradarii-regelui-mihai-de-la-visinski-la-stalin-molotov-si-beria-exclusiv/
http://www.nationalisti.ro/2017/12/da-am-fost-mintiti-de-rege-si-de-echipa-sa-de-masluitori-iata-ce-se-afla-in-valizele-cu-care-a-plecat-mihai-doua-vagoane-care-au-fost-atasate-la-acceleratul-de-berna-contineau-2-masini-re/
http://www.aradon.ro/cum-arata-actul-de-abdicare-semnat-de-regele-mihai-pe-30-decembrie-1947-la-palatul-elisabeta/1960049
https://www.cocoon.ro/regele-mihai-si-a-negociat-abdicarea-cu-comunistii/
01 oct 13:27
Răspunde | Votează email 1 email
Mihai
Cum va mai suporta Dumnezeu, Scursurilor ? "nunta regala a FOSTULUI principe..." 1. Daca a fost principe inseamna ca nu mai face parte din asa-zisa casa regala; 2. Tradatorul Incestuos Mihai, nu a fost rege pentru ca tatal sau adoptiv, Carol 2 nu a abdicat.Carol 2 era plecat in Argentina de unde negocia cu americanii pentru incheierea razboiului in conditii avantajoase pentru Romania, dar Mihai si matusile sale au negociat cu Stalin sa-i predea Romania la cheie pentru o garnitura de tren de 28 de vagoane cu bunuri de valoare, 830 de mii de dolari si o renta anuala de 10 mii de dolari, pe care Romania i-a platit-o Tradatorului pana in iunie 1989 pana la "Declaratia de la Budapesta".Mihai a fost doar un reprezentatnt al Casei Regale a Romaniei pentru perioada cat Regele Carol 2 nu era in tara; 3. Pentru abdicarea mizerabila, tradatorul a primit o decoratie batuta in diamante , Ördinul Victoria", ca multumire din partea lui Stalin pentru ca i-a oferit Romania gratis; 4. Lovitura de stat din 23 August 1944 a fost pusa la cale de PNL, PNT si Tradatorul Incestuos Mihai.Aveti aici cateva linkuri cu documente care dovedesc cele afirmate mai sus.Daca vreti sa stiti adevarul, nu minciunile Mass-media Vanduta, cititi-le !
“Corneliu Coposu: - Actul de la 23 august 1944 nu a fost o insurecţie armată, ci o lovitură de stat care a fost pregătită de multă vreme de către o conspiraţie restrânsă ca număr şi executată prin surprindere, fără forţă militară.
În ajunul sărbătoririi Paştelui 1941, Dl. Dinu Brătianu (n.r. - foto jos) în numele partidului liberal, a investit (prin declaraţie verbală solemnă) pe dl. Maniu, să acţioneze în interesul superior al Naţiunii şi în numele partidului liberal:
1
EUR
4.7621
RON
20 May
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H