LIVERPOOL – NAPOLI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Meciul serii în Champions League

LIVERPOOL - NAPOLI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Cel mai aşteptat meci al serii va avea loc în grupa C, pe Anfield Road, acolo unde FC Liverpool este obligată să câştige în faţa lui Napoli, altfel nu va continua în primăvara Champions League.

11 dec. 2018, 18:16
LIVERPOOL – NAPOLI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Meciul serii în Champions League

LIVERPOOL – NAPOLI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Meciul Liverpool – Napoli este duelul care în mod normal va elimina din competiţie una dintre cele două formaţii. Într-un singur caz, ambele vor merge mai departe. Dacă englezii se impun, iar PSG va pierde la Belgrad.

Două super forţe ale continentului se întâlnesc în meciul serii din UEFA Champions League. Liverpool şi Napoli se vor lupta pentru un loc în faza eliminatorie a competiţiei. Calculele par simple, dar sunt foarte complicate înaintea partidei de pe Anfield Road. Un lucru e cert, noul lider din Premier League este obligat să câştige pentru a avea şansa de a ajunge în primăvara europeană. Insă nu orice victorie le garantează cormoranilor îndeplinirea obiectivului. Dacă vor câştiga cu 1-0 sau la două goluri diferenţă oamenii lui Klopp se vor putea bucura.

În acest caz, italienii vor putea fi salvaţi doar pas greşit al vedetelor de la PSG. Ceea ce nu ar fi chiar imposibil având în vedere că atât Napoli cât şi Liverpool nu au plecat învingătoare de pe terenul Stelei Roşii. Duelul de diseară este al patrulea între Klopp şi Ancelotti. Cei doi s-au mai întâlnit în 2014 atunci când Realul antrenat de italian o elimina pe Borussia Dortmund, echipa pregătită de neamţ. Victoriile au fost atunci împărţite. Ultima confruntare este cea din tur când Napoli s-a impus cu 1-0 după golul din ultimul minut reuşit de Insigne.  

 

LIVERPOOL – NAPOLI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Carlo Ancelotti, antrenorul lui Napoli, pregătește o ”plasă” specială pentru Mohamed Salah, cu Mario Rui, Koulibaly și Allan. Iar Klopp mizează pe Anfield: „Va fi greu să învingem, dar putem reuși cu ajutorul publicului nostru”

Finala de marți pentru un loc în „optimile” Ligii se joacă pe Anfield Road. Liverpool vrea revanșa după 0-1 în turul de la Napoli (0-1), unde n-a tras niciun șut pe poarta lui Ospina. Singurul meci din cele 177 cu Klopp pe bancă!

Scenariu pe care Ancelotti l-ar visa repetat: „Nu vom parca autocarul în poartă. Va fi fundamental să avem o atitudine ofensivă, să fim liniștiți, motivați, concentrați. Mai sper că Salah a epuizat golurile o dată cu hattrickul cu Bournemouth. Anfield e cel mai frumos stadion, atmosfera e unică, după cea de pe San Paolo”.

LIVERPOOL – NAPOLI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: 8 JOCURI FĂRĂ GOL PRIMIT

Gazzetta dello Sport a aflat ce-i pregătește Carlo managerului neamț. Oplasă de păianjen specială care să-l anihileze pe atacantul egiptean, cu Mario Rui ajutat de Koulibaly și Allan, brazilianul lângă care Neymar nu a mișcat la Paris și cel mai eficient recuperator din Serie A.

Napoli se bazează pe defensiva neînvinsă în 8 din 20 de partide din acest sezon, dintre care 2 în Ligă, și pe avantajul că are două variante din trei de calificare. Klopp mizează însă pe atuul Anfield: „Va fi greu să învingem, dar putem reuși cu ajutorul publicului nostru”.