Liviu Dragnea a ajuns din nou pe mâna medicilor. Fostul lider PSD are dureri mari la coloană

Liviu Dragnea a ajuns din nou pe mâna medicilor din cauza durerilor mari la coloană. Fostul lider PSD s-ar fi prezentat luni seară la Clinica RMN Tineretului pentru a fi supus unor investigații.

11 ian. 2021, 19:49
Liviu Dragnea a ajuns din nou pe mâna medicilor. Fostul lider PSD are dureri mari la coloană

Liviu Dragnea ar fi făcut, luni seară, un RMN la coloană, potrivit unor surse citate de ştiripesurse.ro. Prețul pentru o astfel de investigație pleacă de la 400 de lei.

Liviu Dragnea, investigaţii la coloană din cauza durerilor mari

Potrivit sursei citate anterior, costurile investigaţiilor făcute de fostul lider al PSD ar fi suportate de ANP.

Reamintim că fostul secretar general al PSD a anunțat în 13 decembrie 2020 că Dragnea a fost confirmat cu Covid-19 și a fost transferat la Penitenciarul-Spital București-Jilava.

Peste câteva zile, Ștefănescu declara că starea de sănătate a fostului lider PSD s-ar fi agravat și susținea că apropiații nu mai pot lua legătura cu fostul lider social-democrat. În urma acestor declaraţii, Administrația Națională a Penitenciarelor a transmis un comunicat prin care asigura că niciun pacient aflat la spitalul penitenciarului Jilava nu este în stare gravă și nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă.

Citeşte şi Liviu Dragnea demisionează din PSD? Ce spune Codrin Ştefănescu despre plecarea fostului lider social-democrat

Fostul lider al PSD a fost condamnat, în 27 mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Conform legii, acesta poate cere liberarea condiționată după executarea a cel puțin două treimi din durata pedepsei, dacă și-a îndeplinit integral obligațiile civile stabilite prin hotărârea de condamnare și dacă instanța are convingerea că s-a îndreptat și se poate reintegra în societate.

Asta înseamnă că fostul lider PSD ar putea ieși din închisoare în toamna acestui an.