Liviu Dragnea a ajuns la medic. Codrin Ştefănescu a vorbit despre problemele de sănătate ale fostului lider PSD: A înțeles cā nu e de joacā și nu merge tratament doar cu o alifie!

Liviu Dragnea a hotărât să meargă în sfârşit la medic. Fostul lider PSD vorbise de problemele de sănătate pe care le avea încă de când era în penitenciar.

19 iul. 2021, 19:54
Liviu Dragnea a ajuns la medic. Codrin Ştefănescu a vorbit despre problemele de sănătate ale fostului lider PSD: A înțeles cā nu e de joacā și nu merge tratament doar cu o alifie!

Liviu Dragnea a ajuns la medic. Codrin Ștefănescu a explicat pe pagina sa de Facebook cum a ajuns fostul lider al partidului să meargă în final la doctor.

Liviu Dragnea a ajuns la medic. Codrin Ştefănescu a vorbit despre problemele de sănătate ale fostului lider PSD

„Dupā multe insistențe, din partea mea și a Irinei, astāzi și-a făcut primul set de analize! Urmeazā și altele in zilele urmātoare! A înțeles cā nu e de joacā și nu merge tratament doar cu o alifie și gata! Poza de mai jos este realizatā acum mai bine de doi ani, când reclama dureri groaznice la coloanā! Și celebra lui declarație: “Mā sprijin pe Codrin și la propriu și la figurat!” Mergem înainte, asta am vrut sā vā spun!”, a scris, luni, Codrin Ștefănescu pe contul său de Facebook.

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a transmis, vineri, că hotărârile judecătoreşti de condamnare, achitare, liberare condiţionată ori de respingere a cererilor sunt rezultatul exclusiv al aplicării legii.

Într-un comunicat transmis de CSM, „secţia pentru judecători, singura autoritate competentă să apere independența judecătorilor, face un apel către toţi actorii publici ca în discursurile lor să respecte independenţa, imparţialitatea şi autoritatea instanţelor judecătoreşti”.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, primele declarații la ieșirea de la Penitenciarul Rahova: „Am intrat nevinovat. Au fost ani de chinuri și suferință. Voi reintra în politică dacă am cu cine și pentru cine”
 

„Secţia pentru judecători subliniază că hotărârile judecătoreşti de condamnare, achitare, liberare condiţionată ori de respingere a cererilor sunt rezultatul exclusiv al aplicării legii şi respinge orice speculaţii contrare, vizând posibile alte raţiuni care ar fi stat la baza adoptării lor”, se arată în comunicat.

Amintim că, joi, în spațiul public au apărut speculații cu privire la alte motive decât cele reale și legale pentru care judecătorii Tribunalului Giurgiu ar fi luat decizia eliberării fostului lider PSD.

Citeşte şi: Mai mulţi susţinători ai lui Dragnea s-au strâns în faţa Penitenciarului Rahova. Mesajele de susţinere pentru fostul lider PSD au inundat internetul: Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, şi nu-i lasă la greu pe oamenii buni!


loading...
Partenerii noștri